Αλί Σαμάτα: Ο Αλί Σαμάτα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μπριζ και την ήττα με 1-0 για τον Δικέφαλο ωστόσο όπως τονίζει ο Τανζανός στράικερ η πρόκριση στους «4» του Conference League περνάει από την Τούμπα που είναι αλλιώς.

Ο έμπειρος στράικερ στο περιθώριο της αναμέτρησης δεν θέλησε να σταθεί στα όσα έδειξε ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο του ‘’Γιεν Μπρέιντελ’’ κάνοντας ειδική αναφορά στους συμπαίκτες του και το κλίμα οικογένειας που υπάρχει εντός των τειχών της ομάδας τονίζοντας πως θα διορθώσουν όσα δεν πήγαν καλά στον αγώνα της Πέμπτης (11/4).

Αρχικά για τη δική του εικόνα στο γήπεδο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα αλήθεια να εστιάσω στον εαυτό μου στην εμφάνιση την οποία πραγματοποίησα σήμερα στο παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να εστιάσω στο γκρουπ μας το οποίο είναι πολύ συμπαγές και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος μιλήσω για την ομάδα, δεν θα ήθελα να είμαι εγωιστής και να μιλήσω για εμένα. Όλοι είμαστε οικογένεια, θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο».

Για την έλλειψη γκολ και τελικής ενέργειας: «Είναι κάτι που κάνουμε πολύ καλά σε νορμάλ συνθήκες, σήμερα έλειπε κάτι στην τελευταία ενέργεια, στην τελευταία πάσα και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που φάνηκε και θα το διορθώσουμε στον επαναληπτικό αγώνα και το έχει δει ο προπονητής. Θα έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να το διορθώσουμε και να δείξουμε ότι έχουμε βελτιώσει όλα αυτά τα στοιχεία που μας έλειπαν σήμερα, σκοράροντας πολλά γκολ και φτάνοντας στον ημιτελικό του Conference League».

Όσο για τον αγώνα ρεβάνς: «Στην Τούμπα είναι αλλιώς. Η ατμόσφαιρα της θα είναι το κλειδί, μπορεί να είμαι στην ομάδα 8-9 μήνες αλλά ξέρω τι σημαίνει το γήπεδο και η δύναμη του κόσμου και το πως μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με την πρόκριση να κρίνεται εκεί. Θα είναι μία φανταστική ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους να ανυπομονούν για αυτό», είπε ο Αλί Σαμάτα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπάχαλο" με τον τελικό Κυπέλλου - "Κολωτούμπα" από ΕΠΟ, πιέζει για άλλο γήπεδο - Έξαλλοι στον Άρη!