Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού αρνήθηκε να βάλει το ποσό των 70.000 ευρώ ως μέρος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας!

Η ΕΠΟ, έχει στείλει επιστολές τόσο στην ΠΑΕ Άρης, όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω των οποίων ουσιαστικά τους ρωτά αν δέχονται να παίξουν σε άλλη έδρα τον τελικό.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είχαν νωρίτερα ενημέρωση από τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με την τοποθέτηση των καμερών και των τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό με τον Δήμαρχο Βόλου να ενημερώνει για το κόστος των εργασιών.

Συγκεκριμένα χρειάζονται 260.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό στις 18 Μαϊου και ζητάει τα 70.000 από αυτά να τα βάλει η ΕΠΟ . Η Ομοσπονδία παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες δια στόματος του Τάκη Μπαλτάκου ανέφερε ότι θα στηρίξει οικονομικά,  απάντησε εν τέλει αρνητικά.

Άρα ουσιαστικά μέσω των επιστολών που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ ζητάνε από τις ομάδες να δεχτούν είτε άλλη έδρα, είτε το Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς κόσμο.

Από την ΠΑΕ Άρης δεν υπάρχει κάποια διαρροή όσον αφορά την απόφαση που θα λάβουν, πάντως η θέση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη όλο αυτό το διάστημα: “Τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο”.