Facebook Pixel Το... φωνάζουν στον ΠΑΟΚ - Η πίστη των παικτών για την πρόκριση με Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 23:59:00

Το... φωνάζουν στον ΠΑΟΚ - Η πίστη των παικτών για την πρόκριση με Μπριζ - Οι ατάκες μετά το ματς στο Βέλγιο

Sportdog Team
Το... φωνάζουν στον ΠΑΟΚ - Η πίστη των παικτών για την πρόκριση με Μπριζ - Οι ατάκες μετά το ματς στο Βέλγιο

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να ηττήθηκε από τη Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League όμως από την επόμενη κι όλας μέρα υπάρχει σιγουριά για την ανατροπή και την πρόκριση στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Πολύ έντονα είναι τα συναισθήματα που βιώνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει της δεύτερης μεγάλης αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπριζ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα.

Διακαής πόθος όλων, ανεξαιρέτως, είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο Δικέφαλος για να τα καταφέρει, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας πολύ ισχυρής ομάδας. 

 Την επομένη του πρόσφατου αγώνα στο Μπριζ και κατά την παρουσία των παικτών και των μελών της αποστολής, στο αεροδρόμιο της Οστάνδης, πριν αναχωρήσει η ομάδα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη (με πτήση τσάρτερ), κυριαρχούσε στις συζητήσεις που έγιναν, η πίστη για την πρόκριση:

Μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να προκριθούμε”, έλεγαν μεταξύ των άλλων βασικοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Σβαμπ, Μεϊτέ, Μπράντον Τόμας. Κάποιοι άλλοι, όπως ο Τάϊσον, στάθηκαν στην παρουσία των φιλάθλων που αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα. Γιατί κακά τα ψέμματα, μία καυτή Τούμπα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει μία ακόμη πιο μεγάλη ανατροπή.

Η δύναμη του κόσμου είναι αξιομνημόνευτη. Μάλιστα από αύριο αναμένεται να γίνει γνωστή και η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων καθώς επίσης και τι θα ισχύσει για τους κατόχους διαρκείας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση με Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Με ποιον "αρπάχτηκε" στη λήξη - Έντονος διάλογος Βόκολου-Ιωαννίδη (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags