Facebook Pixel Νέοι μπελάδες για Τονάλι! Κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 18:38:00

Νέοι μπελάδες για Τονάλι! Κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό και στην Αγγλία

Sportdog Team
Νέοι μπελάδες για Τονάλι! Κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό και στην Αγγλία

Σοβαρά προβλήματα έχει ο Ιταλός ποδοσφαιριστής μιας και μετά την ποινή αποκλεισμού λόγω συμμετοχής του σε παράνομα στοιχήματα, από την εποχή που ήταν στην Μίλαν, έρχονται νέα ζητήματα αυτή τη φορά από τη Βρετανία.

Σάντρο Τονάλι: Μπορεί ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Ιταλός μετά τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ, όμως δεν πρόλαβε το χαρεί μιας και κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό όσο βρισκόταν στη Μίλαν και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Μάλιστα τα προβλήματα για τον Σάντρο Τονάλι δεν τελειώνουν εκεί αφού έχει νέα μπλεξίματα από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, που τον είχε ήδη στο στόχαστρό της και πλέον του απήγγειλε και επίσημα κατηγορίες για 50 παράνομα στοιχήματα σε διάστημα δύο μηνών, όσο δηλαδή ήταν παίκτης της Νιούκαστλ πριν τιμωρηθεί από την FIGC, με τον 23χρονο να έχει περιθώριο μέχρι τις 23 Απριλίου για να απαντήσει για τις κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του και κάνει πρόβλεψη για F4 και Ολυμπιακό! (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags