Facebook Pixel Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του για F4 (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-03-28 14:42:00

Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του και κάνει πρόβλεψη για F4 και Ολυμπιακό! (Vid)

Sportdog Team

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μιλάει στο Sportdog.gr για την πρόβλεψη του ιδιοκτήτη της Πράσινης ΚΑΕ, ότι θα σηκώσουν την Ευρωλίγκα με δικό του τρίποντο στη λήξη του τελικού, σχολιάζει την αποθέωση που γνώρισε στο ΟΑΚΑ και κάνει τη δική του πρόβλεψη για τις ομάδες που θα βρεθούν στο Βερολίνο...

Δύο μήνες πριν από το Final Four της EuroLeague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ονειρεύεται τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης. Και δεν το κάνει μόνο στα λόγια, αλλά και στις… πράξεις!

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο προβλέπει πώς θα κριθεί ο τελικός που θα γίνει στο Βερολίνο. "Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7". Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7", γυρίζει... Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης" ήταν τα λόγια του!

Ο Γρηγόρης Μπάκας λοιπόν, συνάντησε τον Κώστα Σλούκα στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Μπολόνια, ενόψει του αυριανού αγώνα στην έδρα της Βίρτους και φυσικά τον ρώτησε για το… τρίποντο που πέτυχε στην «προφητεία» του Γιαννακόπουλου.

Παράλληλα, ο Έλληνας άσος έκανε τις προβλέψεις του στην κάμερα του Sportdog.gr για τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four, ενώ μίλησε και για την αποθέωση που γνώρισε στο ΟΑΚΑ για την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... αέρα κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟ - Τον ζήτησε ο Αταμάν, ακόμα δεν συμφώνησε - Νέα επένδυση στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags