Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ έκανε ο τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμβολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα, παρά τον λίγο χρόνο που είναι στους Ερυθρόλευκους.

Για το ματς: "Είναι μικρό δείγμα αυτού που μπροεί να κάνει η ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Μόνο χαρά με αυτή την προσπάθεια των παιδιών".

Για το τι έκρινε το ματς: "Ήταν οι ζώνες μας όπως έπρεπε, θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, αυτό είναι βασικό".

Για το αν είναι η ψυχολογία στα ύψη ενόψει Φερεντσβάρος: "Θα σας πω αυτό που είπα και προχθές, η ψυχολογια είναι ισορροπημένη, αυτό είναι που θέλουμε ισορροπία".

Για τον Μεντιλίμπαρ: "Υπάρχει ένα πλάνο πιο ξεκάθαρο και ένας προπονητής που το mentality που έχει είναι πιο ισχυρό, είναι νικητής, υπαρχει πειθαρχία και σεβασμός".

Για την ανανέωση: "Έχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει".

Για το γκολ του Ποντένσε: "Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε και τους 11, όχι μόνο τον Ντάνιελ. Χαρούμενοι για αυτόν. Έχουμε μία ομοιογένεια σαν ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο", είπε Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή στον Ολυμπιακό για το γκολ του ΠΑΟΚ - Καραπαπάς: "Διπλό φονικό, φάουλ και χέρι"! - Δείτε τη φάση! (Vid)