Facebook Pixel Απόφαση Ραζβάν, Λουτσέκσου στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 07:46:00

Απόφαση Ραζβάν, Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού - Ξεκινάει το... σαφάρι για παίκτες

Sportdog Team
Απόφαση Ραζβάν, Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού - Ξεκινάει το... σαφάρι για παίκτες

Αυτή την στιγμή απομένουν μίνιμουμ 11 αγώνες έως το φινάλε της σεζόν, οι οποίοι μπορούν να γίνουν 14 εφόσον ο ΠΑΟΚ φθάσει στον τελικό του Conference League.

 

ΠΑΟΚ: Αυτή την στιγμή απομένουν μίνιμουμ 11 αγώνες έως το φινάλε της σεζόν, οι οποίοι μπορούν να γίνουν 14 εφόσον ο ΠΑΟΚ φθάσει στον τελικό του Conference League.

Η προσοχή είναι στραμμένη στην πορεία της ομάδας, όμως γίνεται προεργασία για την νέα σεζόν. Για αυτό τον λόγο, από το τμήμα σκάουτινγκ, ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό μία έρευνα για παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά εφόσον αποκτηθούν.

Έχουν καταρτιστεί λίστες με παίκτες για κάθε θέση και έχουν γίνει ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό για την συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών για κάθε στόχο ξεχωριστά.

Γενικά υπάρχει μία έρευνα συστηματική, με στόχο να είναι έτοιμοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όταν έρθει η ώρα να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα με το τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλαν για Ιωαννίδη, "φρένο" σε Κομπότη - Στην Αθήνα ομάδα με... 22 εκατ. για Λιβάι, τι ζητάει ο Μελισσανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags