Facebook Pixel Νικολογιάννης: "Τον θέλει ο Τερίμ αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 22:08:00

Αποκαλύψεις Νικολογιάννη για Ακαϊντιν: "Τον θέλει ο Τερίμ αλλά..."

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Νικολογιάννη για Ακαϊντιν: "Τον θέλει ο Τερίμ αλλά..."

Στους ρυθμούς του Τούρκου στόπερ κινούνται τις τελευταίες ώρες οι Πράσινοι και ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε γνωστές τις τελευταίες λεπτομέρειες του θέματος και της πιθανής μεταγραφής του από τη Φενέρμπαχτσε.

Τάσος Νικολογιάννης: Για την εκτίμηση που έχει ο Φατίχ Τερίμ στο πρόσωπο του Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά και στο γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο σχετικά με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Ο Τερίμ εκτιμά πολύ τον Ακαϊντίν, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση, ούτε ισχύει αυτό που λένε οι Τούρκοι ότι ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς και τον παίρνει με 4 εκατ. ευρώ. Ο Τερίμ τον θέλει σίγουρα και του χρόνου και πιθανότατα θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο να μιλάμε για χρήση της οψιόν αγοράς», τόνισε.

Για το ματς με τη Λαμία:  «Πιστεύω πως ο Τερίμ δεν θα πάει σε σημαντικές αλλαγές, το πολύ σε μία ή δύο. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στη Λαμία και δεν θέλει να ρισκάρει, γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάρει τους τρεις βαθμούς πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει διαφορά με ΠΑΟ για Ντραγκόφσκι - Βρήκε... νέο Μπρινιόλι, τον Μπρένο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags