Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αντίο Τερίμ, Καλώς ήρθες Σάντος
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 00:06:00

"Άρρωστος ο ΠΑΟ! Αντίο Τερίμ, τιμωρία για Γιοβάνοβιτς - Καλώς ήρθες Σάντος"

Sportdog Team
"Άρρωστος ο ΠΑΟ! Αντίο Τερίμ, τιμωρία για Γιοβάνοβιτς - Καλώς ήρθες Σάντος"

Οργή στον κόσμο: "Φτάνει με τους κώνους και τον Τούρκο"! Τρομερές αντιδράσεις μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Για αρρώστια και ηττοπάθεια κάνει λόγο ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη, στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Επικρατεί οργή στις τάξεις των οπαδών και αυτή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ και της διοίκησης.

 

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

και άλλη μισή ώρα να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε

Ο Τεριμ κατάφερε αδειάζοντας το κέντρο και βάζοντας 3 επιθετικούς να κάνει δύο φορές λιγότερες φάσεις. Είπαμε στην αρχή ότι επιδρά στους αγώνες αλλά πλέον κάνει σε κάθε παιχνίδι ότι του κατέβει. Οι παίχτες ανίκανοι το βαρ σε δύο φάσεις που ο αντίπαλος δε παίζει μπάλα δεν είδε τίποτα.

Μας έχετε κάνει να κόψουμε το ποδόσφαιρο. 14 χρόνια τώρα είστε ανύπαρκτοι. Ξέρατε ότι η ΑΕΚ έχασε, αντί να μπείτε και να μασάτε σίδερα εσείς χάσατε μέσα στο γήπεδο σας από τον ΑΡΗ. Πόση ηττοπάθεια και αρρώστια πια.

Βλέπω Παναθηναϊκό από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , βλέπω έναν προπονητή ο οποίος απλά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό γίνεται κόκκινος σαν μπάλα γιατί υποτίθεται έχει νεύρα με την ομάδα , έχει εξαφανίσει τον Μπαρτ και τον περεθ από τα βασικά γρανάζια της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια , η ομάδα έχει φάει από το 1-10 λεπτό γκολ σε 3 αγώνες στα πλευ οφφ και συνεχίζει στο ίδιο σύστημα.Ο Μαντσίνι ξέρει καντάρια μπάλα και στα πλευ οφφ είναι απών σε όλα τα ματς μου εμφανίζει Σποραρ υποτίθεται για να δώσει έμφαση στην επίθεση και δείχνει για ένα ακόμα ματς ότι είναι ανέτοιμος δεν ξέρω στα αλήθεια τι βλέπει ο συγκεκριμένος προπονητής στις προπονήσεις της ομάδας.

Ομάδα μανατζαραιων, που πρέπει αναγκαστικά να παίζουν παίκτες σαν Σποραρ, ομάδα άρρωστη διοικητικά, άρρωστη προπονητικά, θέλει κ πρωτάθλημα με τέτοιο άθλιο ποδόσφαιρο… Θα ήταν ποδοσφαιρικά άδικο να το πάρουμε.. Φάγαμε γερό πρόλογο κ φέτος… Θα χάσουμε κ το κύπελλο, κ εκτός Ευρώπης…

Τέτοιο πάθος για πρωτάθλημα δεν έχω ξαναδεί. Σε 8 ματς πλει οφ, έχει φάει 6 φορές γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Αν κατάλαβε κάνεις τι έπαιζε ο Παναθηναϊκός στο 2ο ημίχρονο, και τι ακριβώς αλλαγές έγιναν να εξηγήσει και μένα. Όπως επίσης μετά το ματς της Τετάρτης τι δουλειά είχε ο Λημνιός και ο Βερμπιτς ατο αρχικό σχήμα. 4μηνες με τον Τούρκο γελωτοποιό, και τα αποδυτήρια διαλύθηκαν, όπως και η ομάδα στο χορτάρι. Φαβορί για την 4η θέση πλέον.

Αντίο πρωτάθλημα...Αντίο ΤΕΡΙΜ. Welcome Coach Fernando Santos. Next year

Κρίμα στον κόσμο που έβγαλε διαρκείας και τους άλλους που σκαζουν 50 και 60 ευρώ για να βλέπουν αυτήν την κοροϊδία κρίμα για αυτούς από την επαρχεία που κάνουν πάνω από 200 ευρώ έξοδα για να έρθουν μονοήμερη να δουν παιχνίδι

11 πτώματα, τι περιμένεις να κερδίσουν,και το κύπελλο ο Άρης θα το πάρει.

Ο Ιβάν ήταν η μόνη αχτίδα φωτός στο χρόνιο σκοτάδι που ζούμε. Εμείς τον διώξαμε. Μας αξίζει ο,τι πάθαμε. Το ίδιο το ποδόσφαιρο μας τιμώρησε.!!

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της αλαφούζειας εποχής! Μην μάς πείτε μετά Χριστόν προφήτες! Κάποιοι τα είχαμε γράψει και ξαναγράψει από τη μέρα που έφυγε ο Γιοβάνοβιτς με τόσο άγαρμπο τρόπο. Δεν ήταν θέμα προσωπολατρείας ούτε θεωρούσαμε ότι αυτός τα είχε κάνει όλα τέλεια.Βλέπαμε όμως τη σκληρή δουλειά και την αργή αλλά σταθερή πρόοδο.Όσοι έχετε αντιρρήσεις,

βάλτε να ξαναδείτε 210 λεπτά από τα ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό,να δούμε πόση ώρα θ'αντέξετε.Τώρα ήρθε η ώρα του τελικού λογαριασμού για τη σεζόν και της αναγνώρισης της αγωνιστικής αθλιότητας, που έφερε ο συνταξιούχος Τούρκος. Για τη συνέχεια και μέχρι νεωτέρας περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν ο Αλαφούζος και τα τρωκτικά,προκειμένου να διαλύουν και ό,τι καλό πάει να γίνει. Καλό κουράγιο σε όλους μας!

Ένας αγώνας ακόμα που τρώνε γκολ στο δεύτερο λεπτό και έχουν αλλα 95 λεπτά να πάρουν το παιχνίδι. 95 λεπτά ξέροντας ότι η ΑΕΚ χάνει βαθμούς. Χωρίς να εξαιρέσω κανέναν αυτοί οι παίχτες δεν έχουν καταλάβει τι φανέλα φοράνε. Μπαίνουν στο γηπεδο χώρις καμία προοπτική να πάρουν το παιχνίδι. Ένα μάτσο από χάλια ποδοσφαιριστές. Απογοήτευσαν τους οπαδούς της ομάδας. Τους αξίζει ένα αυστηρό πρόστιμο για την απόδοση τους και να πάνε σπίτια τους...

Μόλις έκλεισε η θέση μας. 4οι και πολύ μας είναι όταν σε τέτοιο σημείο χάνεις από τον Ρούλη εντός έδρας.

Ξηλωμα όλοι πλην Φώτη!ή τεσπά σχεδόν όλοι! λυπάμαι που το λέω και γίνομαι ισοπεδωτικος..αλλά σήμερα αποδείχθηκαν λίγοι! απαράδεκτοι!χέζω τις γκελες με Λαμία,ΟΦΗ και Κηφισιά (που δεν είναι ακριβώς έτσι..αλλά τεσπά)...χέζω και το ματς με την ΑΕΚ εκτός...σήμερα αν κέρδιζες ήσουν στο -1...και δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα σου..είσαι άξιος της μοίρας σου!

Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος! Από τον ανίκανο να βγάλει έστω ένα σουτ τερματοφυλακα μέχρι τους κώνους που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο ο αλχημιστής! Ντροπή σας! Μας έχετε βγάλει την ψυχή τόσα χρόνια! Δεν αξίζετε ούτε το σάλιο ούτε το θυμό μας πλέον!

Όσοι μετά από αυτό ακόμα βρίζετε Ιβάν και λέτε μπράβο στο Τεριμ ειλικρινά απλά αλλάξτε χώρα. Είστε επικίνδυνοι και δεν πρέπει ούτε να αναπνέετε το ίδιο οξυγόνο με εμάς τους υπόλοιπους.

Εάν μείνει ο Τερίμ μετά από αυτα τα κοουτσαρισματα θα μιλάμε για το απόλυτο έγκλημα στην ΠΑΕ


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευθύνες Τερίμ, παράλογες αποφάσεις - Άδειοι οι παίκτες - Τελικός επιβίωσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags