Facebook Pixel "Κλείδωσαν" το 2πλο του Άρη ο Τερίμ, παίκτες
| 2024-04-28 23:29:00

Ευθύνες Τερίμ, παράλογες αποφάσεις - Άδειοι οι παίκτες - Τελικός επιβίωσης!

Του Μιχάλη Σοφιανού
Ευθύνες Τερίμ, παράλογες αποφάσεις - Άδειοι οι παίκτες - Τελικός επιβίωσης!

Ο Τούρκος τεχνικός και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που εμφανίστηκαν εκτός τόπου και... χρόνου στη Λεωφόρο και ο τελικός Κυπέλλου που φαίνεται ότι θα δώσει κάτι περισσότερο από έναν τίτλο για τους Πράσινους, έτσι όπως τα κατάφεραν.

Παναθηναϊκός: Ο Άρης… ντύθηκε περσινός Βόλος στη Λεωφόρο και οι Πράσινοι μετά την ήττα τους είναι οριστικά εκτός τίτλου, μιας και πλέον οι ελπίδες τους είναι μόνο μαθηματικές. Ακόμα μεγαλύτερη… αυτοκτονία για αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής για το Τριφύλλι, είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και με νίκη του ο Παναθηναϊκός θα μείωνε στο -1 από την κορυφή, ρεφάροντας το χαμένο παιχνίδι από την Ένωση μερικές μέρες πριν. Το βασικότερο όμως είναι το γεγονός ότι το σύνολο του Τερίμ συνέχισε για δεύτερο σερί ματς να δείχνει μια απογοητευτική εικόνα, πετώντας με τέσσερις μέρες ότι έφτιαχνε μια ολόκληρη χρονιά, ενώ εκτός από τους παίκτες που δεν κατάφεραν να δείξουν αντίδραση, προβλημάτισε για ακόμα μια φορά και ο Τούρκος τεχνικός με τις επιλογές του.

Κι αν ο Ούγκο δεν γινόταν, λόγω των απουσιών, να μην παίξει, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε από τις κράμπες που είχε στο φινάλε, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα του, η επιλογή των Βέρμπιτς, Λημνιού για τα άκρα της επίθεσης έδειξαν για ακόμα μια φορά παράλογα. Οι δύο εξτρέμ σε 45 λεπτά δεν κατάφεραν να κάνουν απολύτως τίποτα, κάτι που αποδείχθηκε ότι με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Τερίμ τους αντικαθιστά, όμως πολύτιμος χρόνος είχε χαθεί. Παράλληλα η επιλογή για ακόμα μια φορά να αλλάξει τακτική με Σπόραρ, Ιωαννίδη έχει πλέον διαβαστεί από τους αντιπάλους και αυτή τη φορά δεν έφερε τίποτα.

Οι ενέργειες που ευθύνεται ο Τερίμ συνεχίστηκαν μιας και εκτός από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός για έκτο ματς δέχεται πρώτος γκολ, η απόφαση να περάσει και τρίτο, ίδιο με τα άλλα δύο, φορ κάνει τον Άρη να… κλειδώσει τη νίκη, μιας και εκτός από την είσοδο του Γερεμέγιεφ, που δεν είδαμε όσο αγωνίστηκε, αποδυνάμωσε το κέντρο και έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να μην έχουν προβλήματα στο να μεταφέρουν την μπάλα και να κερδίσουν χρόνο. Γενικότερα οι επιλογές του Τούρκου τεχνικού το βράδυ της Κυριακής έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ήττα και την εικόνα του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να καλείται άμεσα να βρει λύσεις αφού εκτός από τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό έχει ακόμα και τον τελικό Κυπέλλου.

Την ίδια στιγμή δεν γίνεται να αφήσουμε εκτός της πολύ κακή βραδιά από σχεδόν όλους του ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, τόσο σαν βασικοί όσο και σαν αλλαγή. Αυτό που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρο ήταν ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν… αδειάσει μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ το γρήγορο γκολ του Άρη έβαλε… ταφόπλακα στα όσα αποθέματα είχαν. Παράλληλα η απουσία του Μπερνάρ κάνει τους Πράσινους άλλη, προς το χειρότερο ομάδα, κάτι που συμπαρασέρνει και τις εμφανίσεις των Μπακασέτα, Ιωαννίδη, ποδοσφαιριστών… κλειδιά.  Παράλληλα ακόμα και οι παίκτες που πέρασαν σαν αλλαγή και ήθελαν να δείξουν και στον Τερίμ ότι κάνει λάθος που δεν τους χρησιμοποιεί έλαμψαν δια της… απουσίας τους.

Αυτό που παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με την πλάτη στον… τοίχο στο δεύτερο ημίχρονο και σε 45 λεπτά που έπαιζε την ύπαρξή του στο πρωτάθλημα είχε δύο (!!!) καλές στιγμές, ενώ την μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Άρης με το δοκάρι του Ζαμόρα. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει περίτρανα γιατί οι Πράσινοι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι εκτός τίτλου και χτυπάει… καμπανάκι για τον τελικό Κυπέλλου. Πλέον ο Τερίμ οφείλει να γυρίσει το… χαρτί και έχει μπροστά του δύο εβδομάδες όχι απλά να πάρει τις νίκες στα ντέρμπι και παράλληλα να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά να δείξει ένα σύνολο που βλέπαμε έναν μήνα πριν με το μαχαίρι στα… δόντια έτοιμο να δώσει απαντήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει, να τερματίσει τέταρτος και να παίζει τη χρονιά σε ένα ματς, ενώ παράλληλα θα έχει την γκρίνια, το άγχος και την εσωστρέφεια στο… πλευρό του. Και όλοι ξέρουμε τι γίνεται τότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια χιούχα σε Τερίμ στη Λεωφόρο - Δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις! (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags