Facebook Pixel ΠΑΟ: Κριτική Νικολογιάννη σε Τερίμ - "Χωρίς λόγο..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 23:37:00

Κριτική Νικολογιάννη σε Τερίμ - "Χωρίς λόγο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κριτική Νικολογιάννη σε Τερίμ - "Χωρίς λόγο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Για βεβιασμένες κινήσεις από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζοντας την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την κατηφόρα, παρουσίασε εικόνα ομάδας σε ελεύθερη πτώση με την ΑΕΚ και τον Άρη και πολύ φοβάμαι πως στον τελικό Κυπέλλου μπορεί να παίζει και την έξοδο στην Ευρώπη. Ίσως είναι καλή η διακοπή, για να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Για μένα δεν θα είναι ούτε η κατάκτηση Κυπέλλου επιτυχία, αν το χάσει όμως θα είναι καταστροφή», ανέφερε.

«Είδαμε μια ποδοσφαιρική αθλιότητα στο δεύτερο μέρος. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, που έπαιξε χωρίς χαφ για μεγάλο διάστημα και απλώς γέμιζε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Έβαλε βούτυρο στο ψωμί του Μάντζιου και τέσσερα ημίχρονα να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζε ο Παναθηναϊκός. Είδα πανικό και σχετικά νωρίς. Στο ημίχρονο το γήπεδο σηκώθηκε στον αέρα με την ήττα της ΑΕΚ, αλλά ο Τερίμ πάτησε το κουμπί του πανικού. Αν πήγαινε με σχέδιο και ηρεμία θα μπορούσε να το γυρίσει το ματς, αλλά δεν το έκανε», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε, τέλος, πως «… ο Ιωαννίδης και ο Τσέριν έπαιξαν με ενοχλήσεις και έσφιξαν τα δόντια για να είναι διαθέσιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευθύνες Τερίμ, παράλογες αποφάσεις - Άδειοι οι παίκτες - Τελικός επιβίωσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags