Facebook Pixel Αισιόδοξος για ΠΑΟ ο Ζέκα: «Σε καλό δρόμο...»
| 2014-11-03 20:46:00

Αισιόδοξος για ΠΑΟ ο Ζέκα: «Σε καλό δρόμο...»

Αισιόδοξος για ΠΑΟ ο Ζέκα: «Σε καλό δρόμο...»

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού που έφερε την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ενώ μίλησε και για την σημαντική επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ!

«Νομίζω πως και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν είχαμε αρκετή τύχη. Δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά. Σκοράραμε δυο φορές, η άμυνά μας δεν δέχθηκε γκολ και πιστεύω πως σήμερα παίξαμε καλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θεωρώ πως είμαστε στον καλό δρόμο».

ADVERTISEMENT

-Πολλοί πιστεύουν πως έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία σας η επιστροφή του Μπεργκ, είναι έτσι;

«Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, μας έλειψε πολύ. Τον περιμέναμε, ξέραμε πως θα γυρίσει, ωστόσο, γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε και χωρίς τον Μάρκους, φυσικά και είναι καλύτερο να τον έχουμε στο γήπεδο. Η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά χωρίς αυτόν, όλοι όμως προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Σήμερα, καταφέραμε να κερδίσουμε παίζοντας καλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

-Ακολουθούν δυο παιχνίδια κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό, είστε έτοιμοι;

«Πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν εδώ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Μετά από αυτό, θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τώρα επικεντρωνόμαστε στην PSV».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags