Facebook Pixel "Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, πρώτα ο ΟΦΗ όμως..."
| 2015-02-08 23:28:00

"Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, πρώτα ο ΟΦΗ όμως..."

"Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, πρώτα ο ΟΦΗ όμως..."

Στον επόμενο αγώνα με τους Κρητικούς στάθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι στο μυαλό τους υπάρχει από τώρα το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις, είμαι χαρούμενος, όμως σημασία έχει η ομαδική δουλειά. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να απειλήσει την εστία μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ».

Κληθείς να σχολιάσει την... αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 του μηνός, υποστήριξε πως: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού το ντέρμπι, όμως ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να επικεντρωθούμε απόλυτα στο επόμενο παιχνίδι μας, να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη κι έπειτα βλέπουμε και τον Ολυμπιακό».

Για τη δυναμική του «Απόστολος Νικολαΐδης» και την ώθηση που δίνει στο «τριφύλλι» ο κόσμος του, ο Κροάτης άσος τόνισε: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις μπροστά στο κοινό σου. Η Λεωφόρος είναι παράγοντας που μας δίνει αυτοπεποίθηση, όμως το ίδιο σημαντικό είναι και οι νίκες στα εκτός έδρας ματς».

Καταλήγοντας και ερωτηθείς για τις πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, δεν θέλησε να πει πολλά... «Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε θετικά και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags