Facebook Pixel Χείμαρρος ο Σάββας για διαιτησία και Ανσαριφάρντ!
| 2017-01-27 08:52:00

Χείμαρρος ο Σάββας για διαιτησία και Ανσαριφάρντ!

Χείμαρρος ο Σάββας για διαιτησία και Ανσαριφάρντ!

Αδικημένο από τη διαιτησία θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως δήλωσε στο «Φως», ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ιρανού επιθετικού

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά χαίρομαι με αυτή την εικόνα που δίνει η διαιτησία φέτος εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός γκρεμίζει αυτά που έλεγαν ως άλλοθι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Διότι ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται από τη διαιτησία και είναι πολλούς βαθμούς μπροστά με κόντρα διαιτησία! Όχι σαν τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, που έμειναν 30 βαθμούς πίσω και πάλι τη διαιτησία επικαλούνται. Φέτος οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν γίνει ρεζίλι! Κατάπιαν τη γλώσσα τους. Πάντως εκτίθενται οι νέοι διαιτητές με αυτά που κάνουν φέτος. Και έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτοί που τους ορίζουν», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Όσο για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και τα όσα είχε δηλώσει ο Πάουλο Μπέντο για την προσαρμογή του, είπε: «Αν αξίζει ένας παίκτης με πείρα, μπαίνει και παίζει αμέσως! Αλλά πρέπει να πάρει και παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει. Βεβαίως, θέλει λίγες μέρες μέχρι να μάθει τους συμπαίκτες του και τα συστήματα της ομάδας. Ευτυχώς ο Καρίμ είναι ένα λαμπρό παιδί, εξαιρετικό παιδί, είχαμε τις πληροφορίες μας ότι είναι χαρακτήρας διαμάντι και έτσι είναι. Εγώ, όταν πρόκειται για ξένους, τέτοιους θέλω, στρατιώτες. Έλεγα παλιότερα ότι ήθελα 11 Φουστέρ, μετά έλεγα ότι θέλω 11 Μιλιβόγεβιτς, πιστεύω ότι ο Ανσαριφάρντ μπορεί να με κάνει να λέω ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ! Ο προπονητής μας είναι σοβαρός άνθρωπος, λάθη όλοι κάνουμε, μπορεί να κάνει και εκείνος. Όμως αυτός είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags