Facebook Pixel Απίστευτο: Μόνο με τη φανέλα του ...Άρη χάρηκε ο Βλάνταν Ίβιτς – Το ξέρουν αυτό οι ΠΑΟΚτσήδες;
| 2017-02-26 15:00:00

Απίστευτο: Μόνο με τη φανέλα του ...Άρη χάρηκε ο Βλάνταν Ίβιτς – Το ξέρουν αυτό οι ΠΑΟΚτσήδες;

Απίστευτο: Μόνο με τη φανέλα του ...Άρη χάρηκε ο Βλάνταν Ίβιτς – Το ξέρουν αυτό οι ΠΑΟΚτσήδες;

Ένα πραγματικά τρελό στατιστικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή...

Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την τελευταία του νίκη για το πρωτάθλημα στο Καυτανζόγλειο πριν από ακριβώς 19 χρόνια. Ήταν 8 Μαρτίου 1998, όταν για την 25η αγωνιστική ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε τον Ηρακλή με 3-2, με δύο γκολ του Ούγγρου Ζόλταν Κόβατς και ένα του Τάσου Τασιόπουλου. Μετά από αυτόν τον αγώνα, ακολούθησαν 7 νίκες του Ηρακλή και 7 ισοπαλίες.

Όμως, ούτε ο Βλάνταν Ίβιτς τα πήγε καλύτερα στο Καυτανζόγλειο ως ποδοσφαιριστής, αφού δεν πανηγύρισε τη νίκη ούτε σαν παίκτης του ΠΑΟΚ ούτε σαν παίκτης της ΑΕΚ!

Στις 29 Ιανουαρίου 2006, ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ με 4-0 σε ένα παιχνίδι που ο Ίβιτς αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στις 28 Ιανουαρίου 2007 η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Λυμπερόπουλου, ο Ίβιτς βγήκε αλλαγή στο 71΄, ένα λεπτό αργότερα ο Ηρακλής πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ερέρα και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ο Ίβιτς αγωνίστηκε στο Καυτανζόγλειο ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε όλο το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης (1-1), με το ίδιο να συμβαίνει και στις 7 Φεβρουαρίου 2010 όπου και πάλι Ηρακλής και ΠΑΟΚ πήραν από ένα βαθμό (1-1). Η τρίτη και χρονικά τελευταία επίσκεψη του Ίβιτς στο Καυτανζόγλειο ήταν στις 10 Απριλίου 2011 όπου και πάλι Ηρακλής και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0), με τον Ίβιτς να αγωνίζεται στον Δικέφαλο και την επόμενη σεζόν αλλά τον Ηρακλή να έχει υποβιβαστεί στη Δ΄ Εθνική!

Η μοναδική νίκη του Βλάνταν Ίβιτς στο Καυτανζόγλειο, ήταν στις 23 Δεκεμβρίου 2007, με τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ να φοράει τότε τη φανέλα του Άρη και τους κίτρινους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 με γκολ των Σανσόν και Χαβίτο.

Εάν λοιπόν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και κερδίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, οι ασπρόμαυροι θα σπάσουν την «κατάρα» των 19 χρόνων και ο Ίβιτς θα πανηγυρίσει στην πρώτη του επίσκεψη ως προπονητής στην έδρα του Ηρακλή, τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του επί των κυανόλευκων στα 12 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags