Facebook Pixel Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό
| 2014-06-05 17:55:00

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται με ηρεμία το «αύριο» του Ολυμπιακού. Αναλυτικά τα συμβόλαια όλων των παικτών και οι ισχυρές πιθανότητες που κρατούν τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα.

Στο μυαλό του Έλληνα οπαδού η καταστοφολογία είναι άμεσα συνυφασμένη με την αποτυχία, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν μάθει να χειρίζονται τις καταστάσεις με ηρεμία και ποτέ εν βρασμώ.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού φυσικά και είναι στενάχωρη για όλους και σίγουρα πολύ περισσότερο για τους πρωταγωνιστές, ωστόσο καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τέτοιες καταστάσεις και αυτή τη στιγμή στο μυαλό τους προέχει η ηρεμία και να πέσουν οι τόνοι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Αυτό το καλοκαίρι δεσμεύονται με κλειστό συμβόλαιο οι: Σπανούλης, Παπαπέτρου, Σλούκας, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Αγραβάνης, Χριστοδούλου και Καββαδάς.

Κανένας από αυτούς δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα αν δε συναινέσει η διοίκηση και φυσικά δεν υπάρχει buy out που επίσης σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα επιθυμεί (αν μπει σε τέτοια διαδικασία).

Όλοι οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν υπογράψει για 1+1 χρόνια με την option να βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού. Αν θέλει η διοίκηση να τους κρατήσει μένουν με τα συμφωνηθέντα από πέρυσι χρήματα. Αυτοί δε μπορούν να αποχωρήσουν από μόνοι τους.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags