Facebook Pixel Ετοιμάζει τη μεταγραφή της χρονιάς ο Ολυμπιακός;
| 2015-04-20 13:15:00

Ετοιμάζει τη μεταγραφή της χρονιάς ο Ολυμπιακός;

Ετοιμάζει τη μεταγραφή της χρονιάς ο Ολυμπιακός;

Μεγάλο χουνέρι μπορεί να πάθουν στον Παναθηναϊκό, αν οι Πειραιώτες προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η αποκάλυψη-βόμβα από την έγκυρη στήλη "SportDog Penalty"!

Εδώ και πολύ καιρό ο SportDog σημειώνει σε κάθε ευκαιρία ότι αυτό το καλοκαίρι αναμένεται πολύ "καυτό" μεταγραφικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που υπάρχει η πρόθεση από τους "μεγάλους" να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Στον Ολυμπιακό έχει γίνει επίσημα γνωστό, μέσω του Πιέρ Ισά, ότι θα αποκτηθούν 2-3 τοπ κλας ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Στον ΠΑΟΚ έχει διαρρεύσει ότι, μετά την τακτοποίηση των χρεών, ο Ιβάν Σαββίδης θα σπρώξει αρκετό χρήμα για την ενίσχυση του συλλόγου. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχει η διάθεση να γίνει η οικονομική υπέρβαση, για τα δεδομένα του συλλόγου, με τρεις "Μπεργκ", όπως χαρακτηριστικά έχει γραφτεί, ενώ να μην ξεχνάμε ότι φέτος επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ και η ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να θέλει να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Με αυτά τα δεδομένα, βεβαίως, είναι λογικό να περιμένουμε μεγάλες "μάχες" μεταξύ των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού θεωρείται επόμενο ότι θα υπάρξουν κοινοί στόχοι. Ήδη, μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ονόματα, κυρίως από την εγχώρια αγορά, που "παίζουν" στα ρεπορτάζ των περισσότερων κορυφαίων ομάδων, προετοιμάζοντας από τώρα τους οπαδούς για "μετωπικές συγκρούσεις" στο μεταγραφικό παζάρι.

Μία τέτοια κόντρα είναι πολύ πιθανό να προκύψει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για τα μάτια ενός ποδοσφαιριστή, που έχει περάσει με επιτυχία από τους Πράσινους, αλλά τώρα αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται από το σύνολο του Τύπου ως ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Τριφυλλιού, ωστόσο βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο του "αιωνίου" αντιπάλου!

Τη μεγάλη αποκάλυψη κάνει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", η οποία αναφέρει ότι ο Αλγερινός άσος παρακολουθείται "ζεστά" από τους πρωταθλητές, αφού έχει προταθεί από το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το ίδιο γραφείο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους και για την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, ενώ έχει προτείνει, μεταξύ άλλων, τους Τζον Γουιντέντι και Φούνες Μόρι, οι οποίοι επίσης εξετάζονται από τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τη δυνατότητα για απευθείας πρόσβαση στην πλευρά του Αμπέντ, γεγονός που του δίνει το πάνω χέρι, αν και εφόσον ο 22χρονος μέσος κάνει στον Βίτορ Περέιρα. Την ίδια στιγμή που οι Πράσινοι έχουν χάσει το διαπραγματευτικό ατού που ακούει στο όνομα "Νίκος Νταμπίζας"... 

Παράλληλα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ είναι πολύ πιθανό να βγάλει στο σφυρί τον Αλγερινό άσο, με ένα ποσό που δε θα ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Στο ενδεχόμενο αυτό, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι έναντι του "αιωνίου" αντιπάλου που δε δύναται να ξοδέψει τόσα χρήματα για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ από τον Γιάννη Αναστασίου σε Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού. Διαβάστε   ΕΔΩ

  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags