Facebook Pixel Άρθρο: Ώρα... Τούμπας
| 2015-08-17 21:36:00

Άρθρο: Ώρα... Τούμπας

Άρθρο: Ώρα... Τούμπας

Μπρόντμπι και Ξάνθη. Δυο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ και το ευχάριστο είναι ότι και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν στην Τούμπα. Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Εκεί δηλαδή που αρχικά την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa. Λίγες μέρες αργότερα το απόγευμα της Κυριακής θα υποδέχεται την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλοντας να μπει το δεξί στο πρωτάθλημα. Στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής είχα σημειώσει μέσα από αυτή εδώ τη στήλη, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανυπομονούν για τα επίσημα παιχνίδια και να δουν το φιλικό με την Βέροια ως ένα απλό φιλικό. Το είδε έτσι και Τούντορ και το απέδειξε βάζοντας δυο διαφορετικές ενδεκάδες στο παιχνίδι. Η έκρηξη μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Βέροιας και η... αποβολή του Μυστακίδη επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, αλλά από την άλλη θα ήθελα να δω αν θα έκανε ακριβώς το ίδιο και αν ήταν άλλος παίκτης στη θέση του νεαρού.

 

Αλλά για να μην αδικώ τον Τούντορ, τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον πιστεύει πολύ και αυτό έχει αποδειχθεί από την αρχή της προετοιμασίας. Και επειδή περιμένει από τον νεαρό πολλά περισσότερα ίσως για αυτό θα ήθελε να τον ταρακουνήσει. Πάμε τώρα και στον τίτλο της σημερινής στήλης. Είναι ξεκάθαρο ότι θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ την Πέμπτη απ' αυτόν που είδαμε στον αγώνα με την Βέροια και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω. Αλλά θεωρώ ότι σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου.

 

Στον αγώνα με την Λοκομοτίβα ήταν αρκετός, στο ματς με την Σπαρτάκ ήταν περισσότερος και την Πέμπτη περιμένω να δω μια γεμάτη Τούμπα (με εξαίρεση τη θύρα 8 που μάλλον θα είναι κλειστή για τους φίλους του ΠΑΟΚ). Ναι, ο κόσμος δεν παίζει μπάλα και αν δεν παίξουν οι ποδοσφαιριστές νίκη δεν μπορεί να έρθει. Αλλά ο κόσμος μπορεί να αποδειχθεί 12ος παίκτης όπως έγινε στο ματς με την Σπαρτάκ όταν ο ΠΑΟΚ από το 2’ έμεινε με δέκα παίκτες και όμως πήρε τελικά την πολύτιμη όπως αποδείχθηκε νίκη.

 

Ούτε γκρίνιαζε ο κόσμος όσο το ματς ήταν στην λευκή ισοπαλία, ούτε αποδοκίμασε, ούτε άγχωσε. Κατά γενική ομολογία μάλιστα η ατμόσφαιρα θύμισε κάτι από τα παλιά και όλοι περιμένουν να το δουν και στους επόμενους αγώνες αυτό. Η Μπρόντμπι δείχνει να παίρνει τα πάνω της και αυτό φάνηκε χθες απέναντι στην Βίμποργκ που πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας και μοναδική στο πρωτάθλημα νίκη της. Μια ομάδα που θέλει προσοχή και σαφώς δε θα είναι το παιχνίδι τόσο εύκολο όσο εκείνο με την Λοκομοτίβα.

 

Το εντός έδρας ματς με την Σπαρτάκ έγινε δύσκολο από τη στιγμή που η ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες από τα πρώτα λεπτά. Ο Τούντορ έχει μπροστά του άλλες τρεις προπονήσεις για να καταλήξει στο ιδανικό σχήμα με το αριστερό άκρο της άμυνας να είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος αφού απουσιάζουν Λέοβατς, Τζαβέλλας και Σκόνδρας. Κοροβέσης ή Κίτσιου θα διεκδικήσουν τη θέση και ο Κροάτης τεχνικός μένει να αποφασίσει. Όπως και να έχει, ο σοβαρός ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags