Facebook Pixel Ποντάρισμα για πολλά λεφτά στο Παναθηναϊκός - Καμπάλα
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-27 11:12:00

Ποντάρισμα για πολλά λεφτά στο Παναθηναϊκός - Καμπάλα

Ποντάρισμα για πολλά λεφτά στο Παναθηναϊκός - Καμπάλα

Καταπληκτική απόδοση βρήκαμε για τον αποψινό αγώνα στη Λεωφόρο. 

Σε μία αγωνιστική και φουλ στοιχηματική ημέρα με μπόλικο Europa League, όπου αγωνίζονται τρεις ελληνικές ομάδες, δε θα μπορούσαμε παρά να βρούμε ένα στοίχημα που να αφορά κάποια από αυτές.

Ο φοβισμένος Παναθηναϊκός του Αζερμπαϊτζάν αποδείχθηκε ότι ήταν η αρχή ενός νέου συστήματος που δοκιμάζει ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου. Στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο επικίνδυνος και με μεγαλύτερη χημεία στις γραμμές του για την ενσωμάτωση και αυτού του συστήματος, με τον Μπεργκ πιο κοντά στον Καρέλη. Απλά, στο Αγρίνιο, οι πράσινοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πιο τυχεροί.

Αν δε φοβήθηκε ο Αναστασίου στο Αζερμπαϊτζάν, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αντίπαλο την άσημη Καμπάλα, ομάδα που είναι του χεριού του, δε θα φοβηθεί σίγουρα και θα επιτεθεί από την αρχή.

Το να σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες μέχρι το 28ο λεπτό του αγώνα "πληρώνει" απόδοση 2,02 στον Stoiximan και θα το ποντάρουμε, πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι ο Παναθηναϊκός. Αν έμπαινε το δοκάρι στο Αζερμπαϊτζάν, αυτό το στοίχημα θα είχε επιβεβαιωθεί και εκτός έδρας.

Πηγή: bet3.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags