Facebook Pixel «Όλα τα λεφτά» η δήλωση Μπουρούση για ΠΑΟ!
| 2016-04-14 00:25:00

«Όλα τα λεφτά» η δήλωση Μπουρούση για ΠΑΟ!

«Όλα τα λεφτά» η δήλωση Μπουρούση για ΠΑΟ!

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τον αποψινό θρίαμβο της Λαμποράλ, αλλά και για την συνέχεια. Αυτά που είπε για τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ σημαντικά…

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε τη νίκη της Λαμποράλ επί του Παναθηναϊκού, ενώ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι για δεύτερο παιχνίδι τόσο κακό!

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ελληνας σέντερ ανέφερε: «Σίγουρα είναι μία μεγάλη νίκη. Κάναμε το 1-0, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Δεν θα υπάρχει δεύτερο σερί, τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε ενέργεια. Βάλαμε σουτ, είχαμε ενέργεια, αλλά κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα είναι πάλι κακοί. Κάθε ομάδα που παίζει στην έδρα της έχει ενέργεια και διάθεση. Εμείς το έχουμε δείξει και έχουμε χάσει μόνο μία φορά φέτος εδώ».

Ο Μπουρούσης ρωτήθηκε και για τα βραβεία που έχει πάρει φέτος: «Τα βραβεία δεν είναι τίποτα. Σημασία έχει ομάδα. Θα είναι όνειρο να βρεθούμε στο Final Four, το οποίο πάντως είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Γνωρίζουμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου τί ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags