Facebook Pixel Συμφώνησε και με άλλον παικταρά ο Παναθηναϊκός!
| 2016-07-02 11:00:00

Συμφώνησε και με άλλον παικταρά ο Παναθηναϊκός!

Συμφώνησε και με άλλον παικταρά ο Παναθηναϊκός!

Πήραν φόρα στο "τριφύλλι" και μετά τον Σίνγκλετον έκλεισαν υπό άκρα μυστικότητα νέα μεταγραφή! Τι λένε οι έγκυρες πληροφορίες του SportDog. Δεν πρόκειται για τον Τζέιμς...

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς μετά την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον, οι Πράσινοι ετοιμάζουν κι άλλα "χτυπήματα" σε άλλες θέσεις.

Μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι στο Τριφύλλι βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακοίνωση ενός ακόμα παίκτη, με τον οποίο υπάρχει δεδομένη συμφωνία.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, καθώς οι Πράσινοι έχουν κινηθεί με μεγάλη μυστικότητα για να τον κλείσουν, ωστόσο έγκυρες πηγές του Σκύλου λένε ότι πρόκειται για ξένο γκαρντ.

Το deal θεωρείται τελειωμένο και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστό για ποιον παίκτη πρόκειται, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει κάνει με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς.

Παράλληλα, όπως πρώτος ο SportDog αποκάλυψε, ο Παναθηναϊκός αναμένει τις επόμενες μέρες την απάντηση, θετική ή αρνητική, του Γιάννη Μπουρούση, ενώ έχει πάντα σταντ μπάι τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος θα αποκτηθεί αμέσως σε περίπτωση που ο πρώτος αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός μ΄ αυτό που πόσταρε ο Μπουρούσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags