Facebook Pixel Κεραυνοί Κούγια για το έμβασμα του Ολυμπιακού!
| 2016-07-26 10:15:00

Κεραυνοί Κούγια για το έμβασμα του Ολυμπιακού!

του Γιώργου Κτενά
Κεραυνοί Κούγια για το έμβασμα του Ολυμπιακού!

Ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της Λάρισας, μίλησε στον SportDog για το έμβασμα των 75 χιλ. ευρώ του Ολυμπιακού σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ και ρίχνει βόμβες!

Ολόκληρο θέμα έχει γίνει με το έμβασμα των 75 χιλ. ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου, ζήτησε με έγγραφή της τη διερεύνηση του θέματος.

Ο SportDog επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει και η αλήθεια είναι πως, μία ακόμα φορά, όσα μας είπε ο κύριος Κούγιας παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρον!

"Έχετε δει ποτέ εσείς καμιά παρανομία να γίνεται μέσω τραπέζης;", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αλέξη Κούγια στον SportDog για το θέμα που έχει προκύψει μετά το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ της Δίκης και συμπλήρωσε:

"Ο Θωμαΐδης εξάντλησε όλα τα θέματα που είχε και πιθανότατα νιώθει μία ανασφάλεια γενικώς. Προσπαθεί πιθανότατα ενόψει και των ισορροπιών που διαμορφώνονται στη Σούπερ Λιγκ, να πιέσει καταστάσεις. Αλλά πρέπει να ξέρει ότι τόσο εγώ όσο και η ΑΕΛ, δεν είμαστε από αυτούς που ποδηγετούνται".

Για τα χρήματα που πρέπει να λάβει για την πώληση των Ασίκμπα και Κάργα: "Θα δώσω συνέντευξη Τύπου μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα παρουσιάσω όλα τα στοιχεία. Διατηρώ σε κάποιους ποδοσφαιριστές το δικαίωμα του 50% σε περίπτωση αγοραπωλησίας. Ένας από αυτούς είναι ο Κάργας, ο οποίος πουλήθηκε στον Ολυμπιακό για 250 χιλ. ευρώ (και δόθηκε δανεικός στην Πλατανιά) και ένας άλλος είναι ο Ασίκμπα, ο οποίος πουλήθηκε στον Ολυμπιακό για 250 χιλ. ευρώ (και δόθηκε δανεικός στη Βέροια). Στο συμβόλαιο που έχω μαζί τους, φαίνεται ότι το 50% το δικαιούμαι εγώ.Είναι δυνατόν λοιπόν να μου χρωστάνε χρήματα και ούτε λίγο ούτε πολύ να μου λένε ότι απαγορεύεται να τα εισπράξω; Γιατί και τώρα που εισπράττω ένα μέρος τους, είναι με καθυστέρηση! Υπάρχουν εξώδικα δικά μου προς τον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή από τα Χριστούγεννα".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είναι εντελώς τρελό όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι είδηση. Φτιάχνουν μόνοι τους την έρευνα. Έχουν βρει άκρη με την εισαγγελέα Σακελλαροπούλου από την ημέρα που έγινε η δίκη με τον Ψωμιάδη και από τότε έχουν άμεση επαφή μαζί της. Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται ενόψει των ισορροπιών που είναι πολύ λεπτές: Μέσα στο επόμενο διάστημα υπάρχουν επιλογές διαιτητών για τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και αποφάσεις που έχουν σχέση με όλη την πολιτική που πρέπει να υπάρξει προς τη Nova και άλλους φορείς που υπάρχουν προστριβές. Θα αναφερθώ αναλυτικά όμως σε όλα αυτά, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσω μέσα στις επόμενες ημέρες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags