Facebook Pixel Γάτος ο Μαρινάκης: Του χαρίζουν 2 μύρια για τον...
| 2016-07-27 12:00:00

Γάτος ο Μαρινάκης: Του χαρίζουν 2 μύρια για τον...

Γάτος ο Μαρινάκης: Του χαρίζουν 2 μύρια για τον...

Οι συμφωνίες που έχουν πετύχει στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες, αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο στην ποδοσφαιρική πιάτσα!

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταφέρει κάτι μοναδικό για ελληνική ομάδα, τα τελευταία χρόνια: Έχει μπει στη λίστα των ευρωπαϊκών κλαμπ που κάνουν πρωταθλητισμό με συνέπεια, συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (αυτά τα δύο τα είχε και επί των ημερών του Σωκράτη Κόκκαλη) και πουλάει ακριβά τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του!

Αν δει κάποιος τις πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός (Μανωλάς, Μήτρογλου, Σάμαρης, Φέισα, Φετφατζίδης, Μπενίτες κ.α.), αντιλαμβάνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν αλλάξει επίπεδο.

Δεν είναι, πια, εκείνη ομάδα που μόνο αγοράζει ακριβά ποδοσφαιριστές, αλλά τους πουλάει κιόλας στην κατάλληλη στιγμή και, φυσικά, στην κατάλληλη τιμή.

Την έχουν μάθει την αγορά οι Πειραιώτες, δηλαδή και σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και ο δίαυλος επικοινωνίας που έχουν ανοίξει με μεγάλα μανατζερικά γραφεία: Αγοράζουν ακριβά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πουλάνε κιόλας ακριβά! Άρα είναι μέσα στα μεγάλα deal...

Με τη στήλη του SportDog Penalty, του Σκύλου στο twitter, να δίνει σήμερα συνέχεια σε μία από τις αποκαλύψεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες και αφορούσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπομπαντίγια!

Τον πρώην άσο του Άρη που ανήκει στην Άουγκσμπουργκ, προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους" και εξετάστηκε η περίπτωσή του.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη, στην Άουγκσμπουργκ μάλλον θεωρούν ότι είναι άλλο η Πρέμιερ Λιγκ και άλλο η Σούπερ Λιγκ, καθώς ενώ τον Ολυμπιακό τον ενημέρωσαν πως η τιμή του παίκτη βρίσκεται στα 5 εκ. ευρώ, στη Χαλ που επίσης έδειξε ενδιαφέρον 20 ημέρες νωρίτερα, τον έδιναν με 7!

Πρόταση 5 εκ. ευρώ περίμεναν δηλαδή από τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσουν, ενώ στην αγγλικά ομάδα θα το έκαναν με 2 εκ. ευρώ περισσότερα!

Λέτε να έπεσε τόσο εντυπωσιακά η τιμή του (περίπου 30%!) μέσα σε 20 ημέρες; Ή μήπως οι άνθρωποι της Άουγκσμπουργκ επιθυμούν να έχουν καλύτερες και περισσότερες επαφές με τους Πειραιώτες (τον περασμένο Γενάρη συμφώνησαν να διακοπεί ο δανεισμός του Φινμπόγκασον από τη Σοσιεδάδ, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στη γερμανική ομάδα!), στη λογική του... "μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα";

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η φήμη του Ολυμπιακού ως κλαμπ με καλά deal και διασυνδέσεις έχει ριζώσει και από αυτή την εξέλιξη μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγούνε οι "ερυθρόλευκοι"!

Για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ, πάντως, ακόμα και τα 5 εκ. ευρώ είναι πολλά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως υποστηρίζουν στο Λιμάνι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags