Facebook Pixel Μαζεύονται πολλά για Σκίμπε...
| 2016-11-08 16:20:00

Μαζεύονται πολλά για Σκίμπε...

Μαζεύονται πολλά για Σκίμπε...

Αρχικά, ήταν ο τραυματισμός του Μανωλά, μετά ήρθε το πρόβλημα με τον Καπίνο και τον Μπακασέτα, ενώ θέμα υπάρχει πλέον και με τον Κώστα Φορτούνη που δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Λευκορωσία

Νοκ άουτ λοιπόν είναι ο βασικός στόπερ Μανωλάς (κάταγμα στη μύτη), εκτός με θλάση ο Καπίνο, ενώ υπάρχουν και άλλοι τέσσερις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές που χρήζουν παρακολούθησης από το ιατρικό τιμ. Νοσοκομείο η Ελλάς δηλαδή...

Μάλιστα, ο Τάσος Μπακασέτας με πρόβλημα στον προσαγωγό θα απουσιάσει δεδομένα από το αυριανό φιλικό στο Καραϊσκάκη (9.15 μ.μ.) και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν προλαβαίνει το εντός έδρας ματς με τη Βοσνία (9.45 μ.μ.). Αν δεν τα καταφέρει, ενδέχεται να αντικατασταθεί -βάσει σεναρίου που κυκλοφόρησε- από τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Χλωμό να παίξει αύριο ο Φορτούνης

Από κει και πέρα ο Σκίμπε είναι πιθανό να προφυλάξει κι άλλους παίκτες στο αυριανό τεστ. Ο Φορτούνης εν προκειμένω δέχτηκε στο ντέρμπι μία γονατιά στον τετρακέφαλο, κούτσαινε το βράδυ της Κυριακής και χθες περιορίστηκε σε θεραπεία. Κατόπιν αυτού είναι χλωμό να παίξει με τη Λευκορωσία.

Παράλληλα, ο Γερμανός κόουτς ενδέχεται να μη ρισκάρει αύριο και τη συμμετοχή των Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αιμάτωμα στα πλευρά) και Γιώργου Τζαβέλλα (γόνατο), οι οποίοι επίσης προέρχονται από θεραπείες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags