Facebook Pixel Δύο goal/goal κι έφυγες για ταμείο!
| 2016-12-13 10:55:00

Δύο goal/goal κι έφυγες για ταμείο!

Δύο goal/goal κι έφυγες για ταμείο!

Η ανάλυση των αγώνων της Τρίτης ολοκληρώθηκε και το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως τα πολλά γκολ μπορούν να μας πληρώσουν.

Ισελμερβόγκελς - Χέρενφεν

Έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια να επισκευαστεί μέρος του αγωνιστικού χώρου που είχε πάθει ζημιά από ρίψη φωτοβολίδων. Η Ισελμερβόγκελς αγωνίζεται στην 1ο όμιλο της Δ’ κατηγορίας και βρίσκεται στη 2η θέση, με 34 βαθμούς έπειτα από 17 ματς. Έχει κάνει… κοιλιά το τελευταίο διάστημα, μετρά μόνο μία νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές (1-3-1), επίδοση με την οποία έπεσε από την κορυφή. Πριν από αυτά τα ματς προερχόταν από 10 διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Έχει κάνει ήδη μία έκπληξη, αποκλείοντας με 3-1 εντός στο 2ο γύρο την Ακίλιζ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη, η Χέρενφεν προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Εξέλσιορ, βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ έπειτα από αμφισβητούμενο πέναλτι στο 43’. Βελτιώθηκε μετά την ανάπαυλα, έκανε την αντεπίθεσή της και έφτασε στην ανατροπή με 2 γκολ του Λάρσον (48’, 79’). Διπλασίασε τις νίκες, παρέμεινε στην 4η θέση κι αποσπάστηκε στους 4 βαθμούς από την Άλκμααρ. Αποδίδει καλύτερα του αναμενόμενου, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο έχει αντιμετωπίσει δύο ομάδες της Β’ κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο συνέτριψε με 5-1 την Ντεν Γκράαφσαπ, όμως για να το πράξει χρειάστηκε να φτάσει έως την παράταση (1-1 στην κανονική διάρκεια), ενώ στον 2ο κέρδισε δίκαια με 2-1 τη ΦΚ Αϊντχόφεν, εκτός έδρας. Τι ποντάρουμε; Ερασιτέχνες οι γηπεδούχοι, το δίχως άλλο, όμως δεν έχουν τίποτα να χάσουν, όπως δήλωσε κι ο προπονητής τους. Η διαφορά των κατηγοριών πάντως είναι μεγάλη ώστε να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο έκπληξης, καθώς η Χέρενφεν δεν μας έχει δώσει δικαιώματα φέτος. Το Goal – Goal, πάντως, είναι αρκετά πιθανό.

Ισελμερβόγκελς - Χέρενφεν G/G (1.80)

Άσκολι – Βίρτους Εντέλα

Η Άσκολι αυτοκτόνησε στην κυριολεξία στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου και απώλεσε 2 δικούς της ουσιαστικά βαθμούς φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Λατίνα. Οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου υποπίπτοντας παράλληλα σε πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, όμως ο Κατσία ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα. Οι «μαρκιτζιάνι» μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και πήραν αέρα 2 τερμάτων χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ορσολίνι και Γκάτο. Η Λατίνα μείωσε στο 73' και παρά το γεγονός ότι έμεινε με 9 παίκτες στο 88' ισοφάρισε στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό των καθυστερήσεων. Από την άλλη, η Βίρτους Εντέλα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην ουραγό Τραπάνι στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου και εξακολουθεί να βρίσκεται στην προνομιούχο 8άδα, αν και δεν έχει νίκη στα 5 πρόσφατα. Έμεινε πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο και έφτασε στην ισοφάριση στο 78' της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μαζούτσι. Το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε, με τον Πελίτζερ να πραγματοποιεί το 2-1 στις καθυστερήσεις, όμως λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 2-2. Η Άσκολι έχασε τους 3 βαθμούς της νίκης μέσα από τα χέρια της στο ματς με τη Λατίνα και θέλει το τρίποντο για να ρεφάρει και να βγει παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη. Η Εντέλα διανύει μια μικρή κάμψη, όμως δεν το πληρώνει με ήττες, ενώ βρήκε ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα. Φόρμα, στατιστική και τρόπος παιχνιδιού μας ωθούν στο αμφίσκορο.

Άσκολι – Βίρτους Εντέλα G/G (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags