24/12/16 - 22:45

Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog για το αποκλειστικό με τον Πιέρρο Σωτηρίου

Το ρεπορτάζ για τον παιχταρά από την Κύπρο που καπάρωσε ο Ολυμπιακός και άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟΚ!

Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog για το αποκλειστικό με τον Πιέρρο Σωτηρίου
22.918views 0shares

Ο Πιέρρος Σωτηρίου είναι, ίσως, ό,τι καλύτερο έχει παράξει το κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, κι αυτό είχαμε την ευκαιρία να το δούμε φέτος στα παιχνίδια το ΑΠΟΕΛ εναντίον του Ολυμπιακού...

Για αυτό και το όνομά του συνδέθηκε, πρόσφατα, με τον ΠΑΟΚ που ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό του!

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καραδοκούσαν και, όπως έγραψε ο SportDog από τις 9 Δεκέμβρη, πάει για το μεγάλο κολπο για τον Κύπριο άσο!

Μία είδηση που ήρθε να επιβεβαιώσει με σημερινό του ρεπορτάζ το καλό αθλητικό σάιτ sdna, σημειώνοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει τον παίκτη και έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟΚ!

Όπως έγραψε ο SportDog από τις 9 Δεκέμβρη...

"Ένας, λοιπόν, από τους κύριους στόχους του ΠΑΟΚ είναι ο Πιέρρος Σωτηρίου. Ο Δικέφαλος θέλει τον παίκτη και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον προσεγγίσει (...) Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έστω και με έμμεσο τρόπο.

Οι Πειραιώτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με το ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσέλαβαν ως chief scout πριν λίγες ημέρες τον Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και στους πρωταθλητές Ελλάδος (...) Μάλιστα, οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν πως η πρόσληψή του στον ΑΠΟΕΛ έγινε με τις ευλογίες του Ολυμπιακού.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ...επιρροή τους στο εσωτερικό των πρωταθλητών Κύπρου ώστε να "κλέψουν" τον πολύ ικανό επιθετικό, χαλώντας παράλληλα την -προχωρημένη ως ένα βαθμό- μεταγραφή του ΠΑΟΚ!"
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ