Facebook Pixel Πρόβλεψη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: Ο... τρόπος με την ΤΣΣΚΑ και το μεγάλο πρόβλημα!
| 2017-05-11 23:30:00

Πρόβλεψη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: Ο... τρόπος με την ΤΣΣΚΑ και το μεγάλο πρόβλημα!

Πρόβλεψη για Ολυμπιακό που θα συζητηθεί: Ο... τρόπος με την ΤΣΣΚΑ και το μεγάλο πρόβλημα!

Άνθρωπος που βρίσκεται νύχτα-μέρα μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ, μιλάει για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα και την εξέλιξη Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο Αρης Λυκογιάννης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει το... εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να προκριθεί στον τελικό της Euroleague, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου σημείωσε την καλή άμυνα που είναι ένα στοιχείο που διακρίνει τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη σειρά του Παναθηναϊκού Superfoods με την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague αλλά και σε εκείνη με την ΑΕΚ για την Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρης Λυκογιάννης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM: 

...για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει στη διαδικασία να απεμπλακεί από την σκέψη της Φενέρμπαχτσε και να συγκεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν σαφώς επηρεασμένος από τον αποκλεισμό και την αγωνιστική απραξία των δυο τελευταίων εβδομάδων, ξεκίνησε καλά, όμως έπεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τον Καλάθη και την αποτελεσματικότητά του και τα ματς με την ΑΕΚ θα τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό για τους τελικούς.Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και με τη Φενέρ συνέβησαν περίεργα πράγματα. Έπεσε στον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να του τύχει, υπήρξε υπέρμετρη αισιοδοξία σε σχέση με τον αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει και ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται την οποιαδήποτε κατάσταση. Ήταν έκπληξη μεν το 3-0, δεν ήταν ο αποκλεισμός. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν καινούργιο προπονητή με διαφορετικές ιδέες που ποντάρει στην αθλητικότητα των παικτών του και λιγότερο στο "διάβασμα" του αντιπάλου, ο "Ζοτς" εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά και επέβαλε το ρυθμό του, ο Παναθηναϊκός έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα». 

...ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει δρόμο για να φτάσει τους δυο "αιώνιους" και έχει κάνει κάποιες κινήσεις, με τον κόσμο της μπορεί να πάρει ένα ματς με τον Παναθηναϊκό και να παλέψει για την πρόκριση». 

...τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ένα βασικό κορμό Ελλήνων παικτών και ξένους που παίζουν χρόνια στην ομάδα, υστερεί επιθετικά από τις τρεις υπόλοιπες του Final Four, όμως παίζει σκληρή άμυνα και τους Σπανούλη και Πρίντεζη και την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Έχει τον τρόπο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ, όμως η απουσία του Λοτζέσκι θα παίξει το ρόλο της, όπως και οι κατοχές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags