Facebook Pixel Κίνηση έκπληξη από Ολυμπιακό! Φούντωσαν οι φήμες ότι κλείνει άμεσα παίκτη για τα χαφ
| 2017-07-07 19:31:00

Κίνηση έκπληξη από Ολυμπιακό! Φούντωσαν οι φήμες ότι κλείνει άμεσα παίκτη για τα χαφ

Κίνηση έκπληξη από Ολυμπιακό! Φούντωσαν οι φήμες ότι κλείνει άμεσα παίκτη για τα χαφ

Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλει …σαν τρελός ο Χάσι. Η κίνηση τακτικής και το ταξίδι αστραπή!

Ανατροπή… στην ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία, ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Θυμίζουμε, ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν πλησιάσει τη Λέγκια Βαρσοβίας πριν από ημέρες, ωστόσο είχαν αποσυρθεί μετά το «μπάσιμο» της Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι μάλιστα, έδωσαν τα χέρια με τον παίκτη και την ομάδα του, ωστόσο όταν τον έφεραν για τις υπογραφές, η υπόθεση χάλασε.

Οι μεν Ρώσοι έλεγαν για… παρεξήγηση στα ιατρικά και η πλευρά του παίκτη, ότι άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα είδαν στο συμβόλαιο.

Έτσι λοιπόν, ο Οφόε γύρισε στη Λέγκια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τώρα ετοιμάζει… ταξίδι για την Ελλάδα. Άλλωστε, νωρίτερα, υπήρξε πληροφορία ότι ο Γιάννης Βρέντζος ταξίδεψε στην Πολωνία για να τελειώσει την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία.

Ο… εκλεκτός του Μπέσνικ Χάσι για τα χαφ, είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags