Facebook Pixel Μπορεί να γίνει ανταλλαγή Αραούχο-Γιόχανσον; Αυτό ειπώθηκε στην Ισπανία για το ζήτημα
| 2017-08-01 20:25:00

Μπορεί να γίνει ανταλλαγή Αραούχο-Γιόχανσον; Αυτό ειπώθηκε στην Ισπανία για το ζήτημα

Μπορεί να γίνει ανταλλαγή Αραούχο-Γιόχανσον; Αυτό ειπώθηκε στην Ισπανία για το ζήτημα

Στο άκουσμα της είδησης του ενδιαφέροντος της Λας Πάλμας για τον Σουηδό μέσο της ΑΕΚ έγιναν συνειρμοί, οι οποίοι σχολιάστηκαν στην ιβηρική.

Στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται πολύ ψηλά στην επικαιρότητα το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον. Για τον Σουηδό υπάρχουν κάποιες προτάσεις, όπως αυτή της Τουλούζ για την οποία σας ενημέρωσε το sportdog.gr, αλλά προέκυψε το ενδιαφέρον μίας ακόμα ομάδας, το όνομα της οποίας έκανε αίσθηση. Ο λόγος για τη Λας Πάλμας, από την οποία η Ένωση φέτο «ψώνισε» Λόπες, Λιβάγια και περιμένει την υπόθεση Αραούχο.

Στο άκουσμα της ομάδας των Κανάριν Νήσων και του ενδιαφέροντος για τον Σουηδό μέσο έγιναν αυτόματα κάποιοι συνειρμοί. Αυτοί αφορούσαν την πιθανότητα ανταλλαγής με τον Αραούχο, μιας και ο Δικέφαλος προσπαθεί να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα. Το θέμα σχολίασε στο twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος με τις αναρτήσεις του είχε βάλει φωτιά στους οπαδούς τη ΑΕΚ με την υπεραισιοδοξία του, ότι ο Αραούχο δεν θα μείνει στην Ιβηρική χερσόνησο και πως θα συνεχίζει να παίζει στην Ελλάδα.

«Μου είπαν από την Ελλάδα για ανταλλαγή μεταξύ του Αραούχο και του παίκτη της ΑΕΚ, Γιόχανσον. Το βλέπω δύσκολο γιατί είναι πολύ ακριβός», έγραψε ο Χιμένεθ, τον οποίο οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ περιμένουν να δούνε, αν θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του για τον ερχομό του Αργεντινού, δεδομένης της τοποθέτηση του προέδρου της Λας Πάλμας, ότι ο 25χρονος «γκολεαδόρ» υπολογίζεται κανονικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags