Facebook Pixel Προκλητικός Μπόζοβιτς, «τρέλανε» όλη τη Λεωφόρο!
| 2017-09-20 22:45:00

Προκλητικός Μπόζοβιτς, «τρέλανε» όλη τη Λεωφόρο!

του Κώστα Γκόντζου
Προκλητικός Μπόζοβιτς, «τρέλανε» όλη τη Λεωφόρο!

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον τερματοφύλακα της Λάρισας. Γιατί «άναψε» τον κόσμο;

Μία άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είχε ο Μλάντεν Μπόζοβιτς στο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν σεβάστηκε σε καμία περίπτωση τον σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο, όταν με χαρακτηριστικό τρόπο του ζητούσε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αν και δεν μπορούσε καν να περπατήσει.

Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων προφανώς θεώρησε ότι ο Βραζιλιάνος άσος έκανε καθυστερήσεις, ωστόσο ήταν πασιφανές πως ο άσος του Τριφυλλιού είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η αντίδραση, μάλιστα, του Μπόζοβιτς έκανε έξαλλο τον Λουτσιάνο, ο οποίος, όμως, λόγω του πόνου που ένιωθε φάνηκε ότι δεν είχε τη δύναμη να... απαντήσει στον αντίπαλό του, κάτι που έσπευσε να κάνει ένας συμπαίκτης του, ο Τσάβες, ο οποίος του έδειξε με χαρακτηριστική κίνηση ότι ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Μαυροβούνιου πορτιέρο εξόργισε και τον κόσμο στη Λεωφόρο, που στη συνέχεια του αγώνα και όποτε ο πανύψηλος γκολκίπερ έπιανε την μπάλα άκουγε πολύ έντονες αποδοκιμασίες από την κερκίδα.

*Η φωτογραφία του θέματος δείχνει τη στιγμή που ο Μπόζοβιτς πάει να διαμαρτυρηθεί στον τραυματία Λουτσιάνο για... καθυστερήσεις.

Δείτε το περιστατικό και σε βίντεο που δημοσίευσε το sdna.gr:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags