Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «χαρτί» του Χάσι και ο... Μίτσελ
| 2017-09-23 09:50:00

Το «χαρτί» του Χάσι και ο... Μίτσελ

Sportdog Team
Το «χαρτί» του Χάσι και ο... Μίτσελ

Πώς το ντέρμπι με την Ένωση μπορεί να φέρει εξελίξεις στο Λιμάνι.

Ένα από τα τελευταία του «χαρτιά», αν όχι το τελευταίο, φαίνεται πως παίζει ο Μπεσνίκ Χάσι στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η πίεση στον Κοσοβάρο τεχνικό είναι τεράστια και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει στο ΟΑΚΑ και πάλι τις παθογένειες των αγώνων με τη Σπόρτινγκ και τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, τότε το κλίμα δεν θα τον... σηκώνει για πολύ καιρό ακόμα στον Ρέντη.

Ωστόσο, στο Λιμάνι υπάρχει εμπιστοσύνη στην αξία του προπονητή που επέλεξαν το καλοκαίρι και είναι πολλοί μέσα στην ομάδα που πιστεύουν ότι ο Κοσοβάρος μπορεί να το... γυρίσει τα χαρτί της αμφισβήτησης στο πρόσωπό του.

Στον Πειραιά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν (ακόμα και μέσα στη διοικητική ιεραρχία) ότι ο Χάσι έδειξε στα προκριματικά κάποια ικανοποιητικά δείγματα της αξίας και των ικανοτήτων του και ότι είναι σκληρή η κριτική που δέεται για κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, έστω και συνεχόμενα.

Μάλιστα, έντονη είναι η πεποίθηση στον Πειραιά ότι ο Χάσι μπορεί να μετατραπεί σε... Μίτσελ και να τη σώσει με πανηγυρικό τρόπο την παρτίδα, όπως ακριβώς έκανε ο Ισπανός με το 3-0 μέσα στις Βρυξέλλες επί της Αντερλεχτ πριν από μερικά χρόνια.

Ως «τελειωμένος» είχε πάει ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ σε εκείνο το ματς, καθώς ο Ολυμπιακός «σερνόταν» στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έπειθε κανέναν με το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Ωστόσο, ο Μίτσελ «έκλεισε στόματα» σε εκείνο το άκρως κομβικό ματς και στη συνέχεια έμεινε για αρκετό καιρό ακόμα στον πάγκο του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι οι φήμες «έδιναν και έπαιρναν» πως τα... ψωμιά του στην ομάδα ήταν μετρημένα.

Κάτι παρόμοιο πιστεύουν τώρα στο Λιμάνι ότι μπορεί να συμβεί και με τον Χάσι και να γίνει ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ ο φάρος της παραμονής του στην ομάδα. Αλλωστε, η πίστη στους Ερυθρόλευκους είναι διάχυτη πως μπορούν να κάνουν... ζημιά στην Ενωση και ότι ο Χάσι έχει τις ικανότητες να οδηγήσει το ερυθρόλευκο πλοίο σε ήρεμα νερά!

Μένει σε λίγες ώρες να φανεί αν ο Κοσοβάρος θα δικαιώσει τις προσδοκίες και αν θα καταφέρει να «κλείσει στόματα», όπως έκανε το 2013 ο Μίτσελ στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του Μπεσνίκ Χάσι, αλλά και του Γκιγιόμ Ζιλέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags