Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... μεγαλείο του Παππά και το κόλπο του Πασκουάλ που έδωσε τη νίκη!
| 2017-10-28 00:30:00

Το... μεγαλείο του Παππά και το κόλπο του Πασκουάλ που έδωσε τη νίκη!

Sportdog Team
Το... μεγαλείο του Παππά και το κόλπο του Πασκουάλ που έδωσε τη νίκη!

Η ματσάρα, τα «μπινελίκια» και o θρίαμβος Τσάβι κόντρα στον Ζοτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλης σημασίας νίκη απέναντι στην Φενέρ, έστω και αν χρειάστηκε το απίθανο τρίποντο του Νίκου Παππά στο φινάλε (δείτε το ξανά ΕΔΩ). Και φυσικά το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και δεν είναι μόνο γιατί το Τριφύλλι κατέκτησε τους δύο βαθμούς.

Έχει σημασία γιατί το έκανε αυτό ενώ προερχόταν από την βαριά ήττα στην Μόσχα. Σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ρώσων και αντέδρασε μόνο σε κάποια μικρά διαστήματα της αναμέτρησης.

Σήμερα όμως ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε επίσης με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πήρε τους δύο βαθμούς με το μεγάλο τρίποντο στο τέλος του Παππά. Και τέλος κέρδισε και τον Ελληνα γκαρντ, ο οποίος έψαχνε ένα μεγάλο ματς και το έκανε στο πιο κρίσιμο σημείο!

Ο Νίκος Παππάς έκανε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας του στο διάστημα που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν έκανε ρεκόρ καριέρας, αλλά έβαλε το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς με 1.2'' για το φινάλε, χαρίζοντας τη νίκη στο "τριφύλλι". Στα 28'14'' που χρησιμοποιήθηκε, είχε 24 πόντους με 7/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/5 βολές, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Βέβαια, υπήρξαν και οι απαράδεκτες εκφράσεις μετά το τρίποντο, όταν ο Παππάς στράφηκε κατά των δημοσιογράφων (δείτε τι συνέβη σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), συνεχίζοντας έτσι την κόντρα, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Φενέρ, όχι μόνο χάρη στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Παππά, αλλά και στην αλλαγή, που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσάβι Πασκουάλ. Στην επανάληψη έπαιξε με χαμηλό σχήμα, η άμυνά του έγινε ασφυκτική και έτσι μπόρεσε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Στην τελική ευθεία του ματς είχε ευκαιρίες να πάρει πιο νωρίς το παιχνίδι, αλλά βιαστικές ενέργειες στην επίθεση δεν του το επέτρεψαν. Στο τέλος, όμως, βρήκε το σουτ ο Παππάς και έτσι μέσα σε αποθέωση κατακτήθηκαν οι δύο βαθμοί, κάνοντας τους «πράσινους» να βλέπουν πλέον με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags