Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-09-09 11:32:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Ένα σωρό παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό μας πρόγραμμα. Διεθνή φιλικά, προκριματικά Euro, Under 21, Κόνφερενς, Ισπανικό Κύπελλο, ακόμη και παιχνίδια για τη Β’ Βραζιλίας έχει απόψε.

Ξεκινάμε λοιπόν την καταγράφη με μας τις Ελπίδες. Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται την Σερβία που έχει τον τίτλο του φαβορί, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα στην αναμέτρηση του Ισραήλ με τα Σκόπια. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα ζευγάρια Γερμανία – Ρουμανία και Μολδαβία – Αγγλία, που δεν αφορούν τον όμιλο των δικών μας «μικρών». Στην Κατερίνη η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Πολωνία με τον άσο να έχει ανέβει κοντά στο 2,30, ενώ η Σουηδοί που επικράτησαν της Εθνική μας εύκολα πριν λίγες ημέρες, παίζονται στο 2,20 απέναντι στους Τούρκους. Συνέχεια με τους… μεγάλους, σε ματς που έχουν «ζουμί». Το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται ως αουτσάιντερ (4,20) την Βουλγαρία, ενώ το Καζακστάν έχει τον τίτλο του φαβορί (στο 2,46) απέναντι στην Λετονία. Αυτά είναι απογευματινά παιχνίδια, η συνέχεια έρχεται το βράδυ. Εκεί όπου δεν έχει ουσία η επιλογή στο ματς Ανδόρρα – Ουαλία, όπως επίσης και αυτή στο Βοσνία – Κύπρος. Τον ρόλο του φαβορί διατηρεί η Τουρκία (2,10) στο εκτός έδρας ματς με την Ισλανδία, όπως επίσης και η Ιταλία (1.87) που δοκιμάζεται στο Όσλο με την Νορβηγία. Μεγάλο προβάδισμα έχει η Κροατία κόντρα στην Μάλτα, ενώ σε καλή απόδοση (1.99) συναντάμε το διπλό της Ολλανδίας στην έδρα της Τσεχίας.

Συνεχίζουμε με Ισπανικό Κύπελλο, Κόνφερενς και Β’ Βραζιλίας. Η Χιρόνα υποδέχεται την Τενερίφη στο 1,80, ενώ η Αλαβές παίζεται στο 2,50 απέναντι στην Οσασούνα. Στην μικρή κατηγορία της Αγγλίας η Άλφρετον έχει μοιρασμένες αποδόσεις στην αναμέτρηση με την Όλτρινγχαμ, κάτι που συμβαίνει και στα ζευγάρια: Μπρίστολ Ρόβερς – Ρέξαμ, Όλντερσοτ – Γουόκινγκ, Τσέστερ – Τόρκι, Μάκλσφιλντ – Χάλιφαξ και Γουέλινγκ – Μπρέιντρι. Η Γκεϊτσχεντ παίζεται στο 1.52 απέναντι στην Τέλφορντ, η Γκρίσμπι παρουσιάζεται ως ελαφρώς φαβορί στο εκτός έδρας ματς με την Λίνκολν (στο 2,34), ενώ πλεονέκτημα δίνεται στην Φόρεστ Γκριν (1,88) και στην ΚΙντερμίνστερ (2,12). Στην Β’ Βραζιλίας υπάρχει αγωνιστική δράση επίσης. Φαβορί είναι η Μπόα (1,80) κόντρα στην ABC Νατάλ, η Βάσκο (1,49) απέναντι στην Λουβερντένσε, η Σάντα Κρουζ (1,93) και η Πόντε Πρέτα (1,67).
Στις άλλες αναμετρήσεις Αμέρικα Νατάλ – Οέστε, Βίλα Νόβα – Ναούτικο, Μπραγκαντίνο – Αβαΐ και Σεαρά – Αμέρικα Μινέιρο. Κλείνοντας με τα διεθνή φιλικά παιχνίδια, το πρώτο διεξάγεται νωρίς με την Ιαπωνία να υποδέχεται την Βενεζουέλα, με τον άσο να είναι στο 1,84. Στα… μεταμεσονύκτια, η Βραζιλία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στον Ισημερινό (1,49) και το Μεξικό (1,35) απέναντι στην Βολιβία.

ΤΑΣΕΙΣ

Στις τάσεις της αγοράς ξεχωρίζει η καθοδική πτώση στον άσο της Ιαπωνίας (1,84) και οι ισοπαλίες στα Καζακστάν – Λετονία (3,35), Αζερμπαίτζάν – Βουλγαρία (4.80), Λίνκολν – Γκρίμσπι (3,60) και Βοσνία – Κύπρος (8,00). Στους άσους επίσης υπάρχει άνοδος στο Αλαβές – Οσασούνα (2,46), Ισλανδία – Τουρκία (4,20) και Σάντα Κρουζ – Πορτουγκέζα (1,93). Όσον αφορά στα διπλά, ξεχωρίζουν αυτά των UNDER 21 Πολωνίας (3,65), Όλτριγχαμ (,274), Μπρεϊντρι (2,32), Τορκί (2,24), Τουρκίας (2,12) και Ολλανδίας (2,02).

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags