Facebook Pixel Ο Ρομπέρταρος και η Γιουβεντούλα
| 2014-10-23 00:34:00

Ο Ρομπέρταρος και η Γιουβεντούλα

Ο Ρομπέρταρος και η Γιουβεντούλα

Ο Αποδυτηριάκιας αποθεώνει το... θηρίο Ρομπέρτο, τον Τσόρι που χόρευε και τον Κασάμι που έκανε πάρτι, ενώ τα... χώνει άγρια και στην Γιουβέντους.

Ποιος κέρδισε την Γιουβέντους με 1-0; Όχι, βέβαια, ο Ολυμπιακός που έβαλε μονάχα ένα γκολ σ' αυτή την προβληματική Γιουβέντους. Ο Ισπανός τερματοφύλακας με έξι, αριθμός 6, αποκρούσεις του, από τις οποίες οι 3 ήταν σωτήριες έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό που στο μισό του δευτέρου ημιχρόνου είχε σηκώσει τα χέρια. Και τα πόδια. Είχε εγκαταλείψει το παιχνίδι. Ακόμα και τότε, όμως, η Γιουβεντούλα στην πλήρη κυριαρχία της έκανε επτά λάθος μεταβιβάσεις στις δέκα.

Με τον αρχιπαικταρά Πίρλο, από τους πιο μεγάλους που έβγαλε η Ιταλία, ανίκανο για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, διότι το παλληκάρι είναι ακόμα εκτός ρυθμού, στο κέντρο του γηπέδου ο Τσόρι χόρευε και ο Κασάμι έκανε πάρτυ.

Απίθανα πράγματα. Τρεις κεντρικοί αμυντικοί της Γιουβέντους φύλαγαν έναν του Ολυμπιακού τον Μήτρογλου. Κενός χώρος, άπλα γηπέδου στο κέντρο, όλος στους γηπεδούχους.

Ύστερα ήταν και ότι ο Ολυμπιακός μπήκε διαβασμένος. Και εύκολα εφάρμοσε αυτά που ζήτησε ο Μίτσελ. Μια ωραία βραδυά, που όμως έγινε επικίνδυνη μετά την ευκαιρία του σκόρερ Κασάμι να χάσει στο τετ-α-τετ το 2-0. Μετά απ' αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έβαλε στην περιοχή του μέσα τους Ιταλούς.

Η πιο μεγάλη επέμβαση του θηρίου που λέγεται Ρομπέρτο ήταν εκείνη όπου ο Αμπιντάλ δεν πρόλαβε πρώτος αυτός να διώξει τη μπάλλα. Η άλλη απίθανη στο σουτ του Μοράτα μέσα από την περιοχή και η τρίτη το σουτ του Τέβες. Απ' αυτόν τον αραπάκο Μαζουακού θα πάρει πακέτο ο Ολυμπιακός.


ΠΟΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ρε, γράφει
ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags