Facebook Pixel Αν γίνει επίσημη πρόταση, έφυγε για Ισπανία!
| 2014-10-31 10:24:00

Αν γίνει επίσημη πρόταση, έφυγε για Ισπανία!

Αν γίνει επίσημη πρόταση, έφυγε για Ισπανία!

ΠΟΙΑ κορυφαία ομάδα (ΟΧΙ η Ρεάλ!) έχει στη λίστα τον Μίτσελ και, αν γίνει επίσημη πρόταση, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού συνδέεται με το τοπ επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος, φυσικά, έχει να κάνει με την παρουσία του στο Λιμάνι, τους εγχώριους τίτλους που έχει κερδίσει και τις φοβερές εμφανίσεις των "ερυθρόλευκων" στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Γιατί σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Terra”, ο Ντελ Μπόσκε δεν πρόκειται να συνεχίσει πέρα από το Euro 2016 στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας και η Ομοσπονδία της χώρας έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει την επόμενη λύση. 

Με το όνομα του Μίτσελ να βρίσκεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη λίστα τους, όπως και εκείνο του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και των Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα, Σιμεόνε, Μπενίτεθ, Χέμεθ, Φλόρεθ και Λοπετέγκι.

Και ρωτάει ο Σκύλος: Είναι δυνατόν να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Μίτσελ από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας (!) και να του σταθεί εμπόδιο ο Ολυμπιακός; Μία κορυφαία διάκριση, που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη δουλειά που γίνεται στο Λιμάνι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags