Facebook Pixel Τη Σερβία θα νικούσαμε;
| 2014-11-18 21:52:00

Τη Σερβία θα νικούσαμε;

Τη Σερβία θα νικούσαμε;

Στο φιλικό που έγινε για να γίνει στα Χανιά, η Εθνική υπό τον Κώστα Τσάνα έχασε (και) από τους... ομοιοπαθείς Σέρβους με 2-0. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι οτι ο Κονέ πήγε να ρίξει μπουνιά στον Μάτιτς!

Αφού διαγράψουμε το πρώτο μέρος σαν να μην έγινε ποτέ, στο δεύτερο, που παίχτηκε κάπως ποδόσφαιρο, οι Σέρβοι έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους και πήραν τη νίκη με 0-2, με το δεύτερο του Γκούντελι να είναι και γκολάρα. Νεύρα πολλά στην Εθνική, με χαρακτηριστικό το σκηνικό με τον Κονέ, αλλά και η Σερβία στην ίδια θέση με μας ήταν... Ερχόταν από ήττα και χωρίς προπονητή, όμως νίκησε. Τέλος πάντων, ο Τσάνας δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα, με τους Μάνταλο και Μπακάκη, που μπήκαν αλλαγή, να δείχνουν καλό πρόσωπο, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ήταν από τους πιο δραστήριους. Το τι γίνεται από `δω και πέρα είναι το ζόρι...

Ανία, βαρεμάρα...

Σαν... φιλικό ήταν το ματς στο ξεκίνημα του, χωρίς φάσεις και με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, με την Ελλάδα απλά να έχει την κατοχή. Έτσι "φάγαμε" το πρώτο 20λεπτο, ελπίζοντας να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, με τον ορεξάτο Λάζαρο στο 21` να ζητά πέναλτι, επειδή του πάτησε το πόδι ο Τόμοβιτς! Η καλύτερη φάση σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν το φάουλ του Τόσιτς στο 38` που έβγαλε κόρνερ ο Γλύκος. Κατά τ` άλλα σε ένα κακό παιχνίδι, με χαμηλό τέμπο, η Ελλάδα είχε να αντιπαρατάξει ένα μακρινό άστοχο σουτ του Μανιάτη... Το ξεχάσαμε πως το είδαμε κιόλας το πρώτο μέρος!

Και χάσαμε...

Κάπως πιο ορεξάτα μπήκε η Ελλάδα, με τον Χριστοδουλόπουλο να έχει ένα καλό σουτ στο 50`, ενώ στο 56` ο Κονέ πήγε να ρίξει... μπουνιά στον Μάτιτς, για ένα φάουλ που του έκανε ο τελευταίος!Ο Κονέ είχε βγει έξω για τις πρώτες βοήθειες και το κακό έγινε τελικά , με τον Πέτροβιτς στο 60` να σκοράρει με το κεφάλι μετά από στημένο. Ο Τσάνας έβγαλε τον τραυματία και... τσατισμένο Κονέ μαζί με τον Κλάους περνώντας Γκέκα και Τζιόλη, ενώ ο παίκτης της Ουντινέζε πριν βγει είχε ένα καλό σουτ που έβγαλε ο Στοϊκοβιτς.

Εμφανέστατο το πρόβλημα της Εθνικής στην ανάπτυξη, αφού ούτε ο Κλάους στο πρώτο μέρος, ούτε ο Γκέκας μετά τροφοδοτήθηκαν, με τον Σάμαρη πλέον να κάνει παιχνίδι (αργότερα τη θέση του πήρε ο Μάνταλος), ενώ είχαν μπει και οι Κολοβός, Μόρας. Ο μέσος της ΑΕΚ στο 85` είχε μια καλή κεφαλιά άουτ, ενώ τσαμπουκάδες είχαμε και στο τέλος με Λάζαρο και Ντούσκο Τόσιτς, με το ματς να λήγει τελικά 0-2 με την γκολάρα του Γκούντελι στις καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΕΡ: 60' Πέτροβιτς, 90'+2' Γκουντέλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νέιλ Ντόιλ (Ιρλανδία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57' Κονέ, 87' Μανιάτης, 90' Χριστοδουλόπουλος – 57' Μάτιτς, 72 Τόμοβιτς

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γλύκος, Βύντρα, Τοροσίδης (61' Μπακάκης), Μανωλάς (73' Μόρας), Α.Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης (80' Μάνταλος), Κονέ (64 Τζιόλης), Μαυρίας (71' Κολοβός), Χριστοδουλόπουλος , Αθανασιάδης (64 Γκέκας).

Σερβία (Ράντοβαν Τσούρτσιτς): Στοϊκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Ντούσκο Τόσιτς, Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς (81' Γκουντέλι), Μάτιτς, Γιόγιτς (66' Ντούρισιτς), Μάρκοβιτς, Ζόραν Τόσιτς (89' Ρουκάβινα), Μίτροβιτς (66' Λάζοβιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags