Facebook Pixel Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Επαγγελματίας Πρωταθλητής
| 2015-01-13 15:50:00

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Επαγγελματίας Πρωταθλητής

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Επαγγελματίας Πρωταθλητής

Αργησε μισό χρόνο να φανεί. Ακριβώς στη στροφή, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά και τώρα θεωρείται πρώτο φαβορί.

Τι κι αν έχει τα ντέρμπι εκτός έδρας. Εκεί που ο ΠΑΟΚ παραπαίει, ο Θρύλος έρχεται να δείξει ποιος θα έχει και φέτος το πάνω χέρι. Εκεί που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έφαγαν από τέσσερα, αυτός έριξε άνετα τρία κι έφυγε κύριος από τα Πηγάδια.

 

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ, λοιπόν, από τον Βίτορ Περέιρα που δεν βλέπαμε μέχρι τώρα; Καλύτερη αμυντική οργάνωση. Πιο κοντά τις γραμμές. Οι ακραίοι μπακ να ανεβαίνουν, χωρίς να το παρακάνουν κι ο Κασάμι κοντά στον Μανιάτη που έπαιζε κλασικός αμυντικός χαφ. Δύο εξτρέμ μπροστά κι ο Μήτρογλου να οργιάζει. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει από δω και πέρα αν ο «πιστολέρο» έχει τα χθεσινά κέφια. Να τα μετράμε κάτι τέτοια γιατί ο άκεφος, βαρύς κι ό,τι άλλο θέλετε, Μήτρογλου είναι ήδη πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με δέκα «παστέλια».

 

Ο ΠΕΡΕΪΡΑ, λοιπόν, έδωσε χώρο στους παίκτες της Ξάνθης και έπαιξε σωστά την αντεπίθεση, όπως φάνηκε στη φάση του δεύτερου γκολ που πέτυχε ο Ντοσεβί. Να μη βιαστούμε για γενικότερα συμπεράσματα γύρω από τη δουλειά του Πορτογάλου κόουτς. Στη συνέχεια θα δούμε. Ελπίζω, περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Νομίζω όμως πως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός «καβάλησε», είναι απίθανο να γκρεμιστεί από την κορυφή. Με αναμενόμενη μάλιστα τη μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα, θα το πάρει και φέτος. Ισως το πάρει πάλι με σημαντική βαθμολογική διαφορά.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags