Facebook Pixel Βαριές κουβέντες στο ΔΣ της ΕΠΟ, δεσμευτική η απόφαση για Ηρακλή
| 2015-01-17 17:46:00

Βαριές κουβέντες στο ΔΣ της ΕΠΟ, δεσμευτική η απόφαση για Ηρακλή

Βαριές κουβέντες στο ΔΣ της ΕΠΟ, δεσμευτική η απόφαση για Ηρακλή

«Αν ασχολούνταν με τόσο πάθος για τα σημαντικά θέματα η εικόνα του ποδοσφαίρου και της ομοσπονδίας θα ήταν πολύ καλύτερη», σχολίασε μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ αναφερόμενο στην ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε δύο μέλη του ΔΣ. Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης Βαγγέλη Μαζαράκη και του πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της UEFA Δρ. Γιάννη Οικονομίδη.

Αμφότεροι ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή την παραμονή ή όχι του προπονητή της Εθνικής ομάδας Σάλας.

Ο κ. Οικονομίδης ζήτησε την αντικατάστασή του, ενώ ο προκάτοχός του στην προεδρία της επιτροπής ποδοσφαίρου σάλας, Β. Μαζαράκης τάχθηκε υπέρ της παραμονής του.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα… Για τον Γκαγκάτση, την κάρτα υγείας, την πρόσληψη συγγενικού προσώπου μέλους της Ένωσης Σάλας στη θέση του Εθνικού προπονητή, για καταγραφές συνομιλιών και για δικαστήρια.

Τελικά ο προεδρεύων Γ. Βούρβαχης έσβησε τη φωτιά λέγοντας ότι με το θέμα θα ασχοληθεί ο νέος πρόεδρος που θα είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Πάντως η κόντρα των δύο για το συγκεκριμένο θέμα κρατά περίπου δύο μήνες και έχει αναχθεί σε «υπόθεση τιμής».

Δεσμευτική η απόφαση για τον Ηρακλή

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Χρ. Υφαντής ενημέρωσε το σώμα για τα έγγραφα της FIFA περί αφαίρεσης έξι βαθμών από τον ΟΦΗ και τριών από τον Ηρακλή. Και οι δύο αποφάσεις ειπώθηκε πως είναι δεσμευτικές.

Από την πλευρά του εκπροσώπου της ΕΠΟ στη Football League ειπώθηκε ότι το θέμα του Ηρακλή θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ της διοργανώτριας.

Ξέχασαν να αφαιρέσουν έξι βαθμούς από το Βύζα

Ο συνήθως καίριος και παρατηρητικός πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, έθεσε το θέμα της αφαίρεσης έξι βαθμών από τον Βύζα Μεγάρων. Η ποινή του είχε επιβληθεί πέρυσι τον Ιούνιο αλλά σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Προύντζος δεν εφαρμόστηκε ποτέ και θα πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αγωνίζεται φέτος.

Απαιτήσεις και από τους συνεργάτες του Ρανιέρι

Στο προηγούμενο ΔΣ αποφασίστηκε η αποζημίωση που θα καταβληθεί στον Ρανιέρι να είναι 500.000 ευρώ. Στο ΔΣ της Παρασκευής 16/1 φανερώθηκαν και οι οικονομικές απαιτήσεις δύο Ιταλών συνεργατών του που αξιώνουν από 16.000 ευρώ έκαστος. Προκλήθηκαν αντιδράσεις αλλά η εξόφλησή τους πέρασε.

Παραμένει πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ο Μ. Γαβριηλίδης

Με ανακούφιση άκουσαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ την απόφαση του προέδρου επιτροπής κυπέλλου Μ. Γαβριηλίδη να μην παραιτηθεί παρά τη λάθος κλήρωση που έκανε για τη φάση των «16» ως προς τις έδρες των γηπεδούχων ομάδων.

«Φταίει η υπάλληλος» είπε στην «απολογία» του ο κ. Γαβριηλίδης και πρόσθεσε ότι τα περί παραίτησης τα είπε λόγω πίεσης.

Ο Γ. Βούρβαχης έσπευσε να του πει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης, προφανώς για να μη δημιουργηθεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό… 

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags