Facebook Pixel Η σέξι selfie της Όλγας Κεφαλογιάννη με τους επιχειρηματίες της νύχτας (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-01-21 23:33:00

Η σέξι selfie της Όλγας Κεφαλογιάννη με τους επιχειρηματίες της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Η σέξι selfie της Όλγας Κεφαλογιάννη με τους επιχειρηματίες της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με επιχειρηματίες για το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης αλλά και το πρόβλημα με τις ανώνυμες καταγγελίες που οδηγεί σε λουκέτο δεκάδες καταστήματα

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης είχε πριν από λίγο σε μαγαζί του Κολωνακίου η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με σκοπό να συζητηθούν βασικά θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των συγκεκριμένων καταστημάτων προς όφελος του ελληνικού τουρισμού.

Το ζήτημα του ωραρίου μπήκε στο επίκεντρο της συζήτησης με τους επιχειρηματίες να προτείνουν στην κυρία Κεφαλογιάννη να εισηγηθεί ώστε να ισχύσει από δω και στο εξής το ωράριο λειτουργίας που εφαρμόζεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις βάσει του οποίου τα καταστήματα (μπαρ και εστιατόρια) μένουν ανοιχτά μέχρις τις 4 τα ξημερώματα και όχι μέχρι τις 11 το βράδυ όπως συμβαίνει στην Ελλάδα σύμφωνα με έναν αναχρονιστικό νόμο του 1983.



«Το ότι θα υπάρξουν σημαντικά τουριστικά οφέλη για τη χώρα αν επιμηκυνθεί το ωράριο της λειτουργίας των καταστημάτων μας δεν είναι εκτίμηση αλλά γεγονός» ανέφερε ο επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του μπαρ-εστιατορίου Albion, κ. Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Η κυρία Κεφαλογιάννη Τουρισμού έδειξε ενήμερη για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση τους εφόσον παραμείνει στη κυβέρνηση μετά τις εκλογές.   

«Ως επιχειρηματίας αισθάνομαι ικανοποιημένος στο έπακρο που η υπουργός έδειξε να μας υπολογίζει ως μια φωνή γεγονός που όπως παραδέχθηκε και η ίδια την διευκολύνει στις εισηγήσεις της για την επίλυση των προβλημάτων μας» λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ-εστιατορίου Cash, του κλαμπ Gotham –City Stage και άλλων νυχτερινών μαγαζιών κ. Γιάννης Μωράκης.

Ένα άλλο βασικό ζήτημα που έθεσαν προς συζήτηση οι επιχειρηματίες ήταν αυτό των ανώνυμων καταγγελιών που ευθύνονται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους για δεκάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις.



«Με τρεις ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες για παράδειγμα από τη Λάρισα μπορεί να κλείσει μια επιχείρηση στην Αθήνα για δέκα μέρες. Τόσο απλά», πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος που εξηγεί: «Οι ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες που μπορεί να κάνει ο καθένας και για διάφορους λόγους, είτε για προσωπικές διαφορές είτε για λόγους ανταγωνιστικότητας μεταξύ των επιχειρήσεων είναι μια μεγάλη πληγή για τα μαγαζιά μας που επιτέλους πρέπει να κλείσει. Εκτός αυτού δεν είναι δυνατόν κάθε Σαββατοκύριακο να χρησιμοποιείται το 70% της αστυνομικής δύναμης μόνο και μόνο για να κάνει ελέγχους σε μπαρ και καφετέριες».



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags