Facebook Pixel Τι γνώμη έχει ο Σάββας για τον Μπάγεβιτς;
| 2015-02-10 16:00:00

Τι γνώμη έχει ο Σάββας για τον Μπάγεβιτς;

Τι γνώμη έχει ο Σάββας για τον Μπάγεβιτς;

Συζητήθηκε το θέμα της παρουσίας του Ντούσκο στα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκης" στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να παίρνει θέση...

Ουδέποτε τέθηκε θέμα παρουσίας του Δημήτρη Μελισσανίδη στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" ενόψει του αυριανού ντέρμπι, Ολυμπιακός - ΑΕΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν αποτελεί καμία είδηση, δηλαδή, το γεγονός ότι ο ηγέτης της Ένωσης δεν θα συνοδεύσει την ομάδα στο φαληρικό γήπεδο, αφού είχε αποφασισθεί εξαρχής να μη δώσει το "παρών", ενώ δεν συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο στη σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Από την άλλη, όμως, συζητήθηκε το θέμα της παρουσίας στο χώρο των αποδυτηρίων του "Καραϊσκάκης" του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενός ανθρώπου που στο παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία ως προπονητής από τον Πειραιά και έχει ακόμα συμπάθειες στην ομάδα του Λιμανιού.

Μία απ΄ αυτές φαίνεται να είναι και του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος εκτιμάει ιδιαίτερα τον Ντούσκο μετά τη διπλή του θητεία στους Ερυθρόλευκους. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τρέφει μεγάλο σεβασμό στον Σερβοέλληνα παράγοντα και το εξέφρασε αυτό ενώπιον των ανθρώπων της ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα άτομο ευπρόσδεκτο στο φαληρικό γήπεδο.

ΠΟΙΟΣ Έλληνας επιθετικός είναι η μεγάλη καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη και γιατί; "Κλικ"  ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags