Facebook Pixel Αναστασίου: «Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός;»
| 2015-03-14 19:35:00

Αναστασίου: «Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός;»

Αναστασίου: «Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός;»

Άλλο ήταν το πιο δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον προπονητή του...
 

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, ανέφερε πως πιο δύσκολο ήταν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, παρά αυτά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς».

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του μετά την τιμωρία τριών βαθμών: «Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσω μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags