Facebook Pixel Αυτό θα είναι το next big deal του Ολυμπιακού;
| 2015-03-19 13:45:00

Αυτό θα είναι το next big deal του Ολυμπιακού;

Αυτό θα είναι το next big deal του Ολυμπιακού;

Πολλά εκατομμύρια από την Πρέμιερ Λιγκ χτυπάνε την πόρτα των "ερυθρολεύκων" το καλοκαίρι. Ποιος θα κάνει το κονέ και για ποιον; Το "SportDog Penalty" αποκαλύπτει...

Αν και απέχουμε πολύ από το τέλος της σεζόν, πολλά είναι τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Δύο ονόματα που έχουν απασχολήσει πρόσφατα τον διεθνή Τύπο, ο οποίος έκανε αναφορά για προτάσεις από το εξωτερικό πολλών εκατομμυρίων ευρώ, είναι αυτά των Αρτούρ Μαζουάκου και Ομάρ Ελαμπντελαουί, ωστόσο το "next big deal" των "ερυθρολεύκων" αυτό το καλοκαίρι μπορεί να γίνει με άλλον ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας, ή ομάδων, αυτό δεν έχει διευκρινιστεί, από την Πρέμιερ Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει, μετά από ένα χρόνο, στην Αγγλία, όπως τουλάχιστον εκτιμάται στην πιάτσα των μανατζαραίων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ελβετός άσος έχει καλό όνομα στο νησί, μετά την παρουσία του στη Φούλαμ, ενώ σίγουρα ανέβασε τις μετοχές του στα πρώτα καλά παιχνίδια που έκανε με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε ως ακραίο επιθετικό και όχι ως κεντρικό μέσο που τον έχει καθιερώσει τώρα ο Περέιρα.

Ο μάνατζερ του Κασάμι είναι ο περίφημος Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι είχε φέρει τον παίκτη στον Πειραιά με 5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν σκάσει πρόταση το καλοκαίρι στο Λιμάνι για τον διεθνή Ελβετό θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄ αυτό το ποσό προκειμένου οι πρωταθλητές να μπουν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Βέβαια, ακόμα κι αν συμβεί αυτό, όπως υποστηρίζουν ατζέντηδες που ξέρουν καλές πώς κινείται η ποδοσφαιρική αγορά, θα πρέπει να δώσει το "οκ" ο Ολυμπιακός για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Δεν είναι σίγουρο, δηλαδή, ότι οι Πειραιώτες θα συζητήσουν την πώλησή του από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του και ο Περέιρα τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο στη μεσαία γραμμή. Ίδωμεν...

ΒΟΜΒΑ: Ποιον ξένο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θέλει να πάρει η ΑΕΚ το καλοκαίρι; "Κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags