Facebook Pixel Τίποτα ανησυχητικό ο Ομάρ
| 2015-03-31 21:25:00

Τίποτα ανησυχητικό ο Ομάρ

Τίποτα ανησυχητικό ο Ομάρ

Ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους, το οποίο δεν όμως εμπνέει ανησυχία, αν και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Περέιρα αρχικά έκαναν ασκήσεις κατοχής, ενώ συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Μετέπειτα ακολούθησαν, οι «μονομαχίες» μεταξύ των ποδοσφαιριστών (τριών εναντίον τριών και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων) σε μικρό χώρο.

Ακόμα, αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέντη όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Περέιρα θα έχει ξανά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην φυσικά των τραυματιών. Οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Μανιάτης συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Στρέζος. Ακόμα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους, το οποίο δεν όμως εμπνέει ανησυχία. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags