Facebook Pixel Σκάει η πρώτη "βόμβα" Μαρινάκη!
| 2015-05-23 11:30:00

Σκάει η πρώτη "βόμβα" Μαρινάκη!

Σκάει η πρώτη "βόμβα" Μαρινάκη!

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ και πριν την κατάθεση στον ανακριτή, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση ετοιμάζει την πρώτη κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο! Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Ο αποψινός τελικός του Κυπέλλου έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό, καθώς άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο επιθυμούν να κλείσουν τη χρονιά απολύτως επιτυχημένα με την κατάκτηση του νταμπλ και να αποφύγουν τη …μουρμούρα στο τέλος της σεζόν, η οποία μπορεί να φέρει κι άλλες ...συνέπειες, όπως, για παράδειγμα, την απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα από τον πάγκο.

Οι πρωταθλητές θέλουν πάση θυσία, δηλαδή, να κερδίσουν σήμερα την Ξάνθη και να πάρουν το Κύπελλο, προκειμένου να διατηρήσουν "ζεστό" τον κόσμο ενόψει της συνέχειας, όχι βέβαια της αγωνιστικής, αλλά της …μεταγραφικής.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, πρόθεση της διοίκησης είναι φέτος να προχωρήσει σε 2-3 ηχηρές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και η αρχή αναμένεται να γίνει πολύ γρήγορα, ενδεχομένως και μέσα στο επόμενη εβδομάδα!

Οι Πειραιώτες δουλεύουν εντατικά εδώ και πολύ καιρό κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικών ποδοσφαιριστών και θέλουν τις ημέρες που θα ακολουθήσουν μετά τα επινίκια για την κατάκτηση του νταμπλ, να απογειώσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου με την πρώτη "βαρβάτη" μεταγραφή.

Βέβαια, το τάιμινγκ μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού θυμίζουμε ότι στις 4 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, και όπως και να το κάνουμε, στον Ολυμπιακό θέλουν να λειτουργήσουν και επικοινωνιακά, αποδεικνύοντας ότι πρόεδρος είναι εδώ και συνεχίζει ακάθεκτος να επενδύει στην ομάδα. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που κανείς δεν έχει γράψει για τον Φουστέρ και τον Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags