Facebook Pixel Πώς να γίνει expert στο στριπτίζ – Αξίζει να το διαβάσει η γυναίκα σου! (ΒINTEO)
Life
| 2015-06-11 17:40:00

Πώς να γίνει expert στο στριπτίζ – Αξίζει να το διαβάσει η γυναίκα σου! (ΒINTEO)

Πώς να γίνει expert στο στριπτίζ – Αξίζει να το διαβάσει η γυναίκα σου! (ΒINTEO)

Το στριπτιζ είναι αισθησιακό. Η τέχνη του να βγάζεις τα ρούχα σου, προκλητικά και να τον τρελάνεις, είναι δύσκολη, αλλά όπως όλες οι τέχνες, έχει και αυτή τα μυστικά της.

Δες δέκα TIPS από το «69magazine» για να ξεκινήσεις. Οσο για το ανδρικό μας κοινό, κρατήστε τις συμβουλές και προσπαθήστε να τις μάθετε στο έτερόν σας ήμισυ. Καλό θα σας κάνει!
 

1. Στριπτιζ μπορεί να κάνει η κάθε μία
Ποιος είπε ότι το στριπτιζ είναι μόνο για τις κορμάρες. Ολες οι γυναίκες, αδύνατες, παχουλές, με καμπύλες, ψηλές, κοντές, μπορούν να κάνουν στριπτιζ. Αλλωστε οι δυο σας θα είσαστε. Πρώτο βήμα, λοιπόν, αυτοπεποίθηση.

2. Ξεκίνα από τον καθρέφτη
Πολλές νοιώθουν άβολα και ντρέπονται. Πήγαινε στον καθρέφτη και δοκίμασε κινήσεις. Προσπάθησε να κάνεις τις πιο αισθησιακές κινήσεις. Θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν δεις το κορμί σου να κινείται αισθησιακά και προσπάθησε να αντιγράψεις όλες τις κινήσεις που σου αρέσουν.

3. Επέλεξε τη μουσική που σε φτιάχνει
Αν επιλέξεις ένα μουσικό κομμάτι που σου αρέσει και το θεωρείς ερωτικό, θα σε βοηθήσει πολύ στις κινήσεις σου. Μπορεί να μην έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες στο χορό, αλλά όταν ένα κομμάτι μας γεμίζει, οι κινήσεις μας, είναι πολύ κοντά στο ρυθμό.

4. Τα μαλλιά παίζουν σπουδαίο ρόλο
Κούνα τα δεξιά, αριστερά, πάνω κάτω, άγγιζέ τα, άστα να πέφτουν μπροστά και να σου καλύπτουν το στήθος

5. Χαμήλωσε τα φώτα
Ο χαμηλός φωτισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εκνευρισμό και θα νοιώσεις πιο άνετα. Αν έχεις μόνο δυνατά φώτα, φρόντισε να τα καλύψεις, προσοχή όμως, με υλικό που δεν παίρνει φωτιά.

6. Εσώρουχα
΄Φόρεσε εκείνα τα εσώρουχα που όταν τα φοράς αισθάνεσαι σε΄ξι και περπατάς ανάμεσα στους άνδρες γεμάτη αυτοπεποίθηση

7. Μην τον αφήσεις να αγγίξει
Για στριπτιζ μιλάμε. Για τέχνη. Δεν θα τον αφήσεις να σε αγγίξει σε κανένα σημείο του σόου, γιατί μπορεί να στο καταστρέψει. Μόνο όταν τελειώσεις, θα τον αφήσεις να απλώσει χέρι επάνω σου.

8. Αγγιζε όλο σου το κορμί
Κράτα έναν αργό ρυθμό και φρόντιζε να αγγίζεις όλο σου το κορμί. Χούφτωσε το στήθος σου, πέρνα το χέρι σου σε όλο το κορμί από το λαιμό μέχρι τα πόδια, όπως κινείσαι ρυθμικά και μην ξεχνάς να βγάζεις ελαφρά βογγητά ευχαρίστησης

9. Δες βίντεο
Μπορείς να βελτιώσεις την τεχνική σου βλέποντας βίντεο από επαγγελματίες του είδους.

Πάρτε κι ένα βιντεάκι με την τέχνη της Ισμήνη Καλέση, από την ταινία «Γκαρσονιέρα για δέκα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags