Facebook Pixel Όλσεν: "Ζέστη και κούραση"
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-17 00:07:00

Όλσεν: "Ζέστη και κούραση"

Όλσεν: "Ζέστη και κούραση"

Ο Ρόμπιν Όλσεν έκανε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αυτό συνδυάστηκε με ήττα και στις δηλώσεις του ο Σουηδός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη ζέστη και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όχι τόσο για μένα που δεν έτρεξα πολύ, αλλά για τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν δύσκολα. Και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από τις συνθήκες που υπήρχαν στην Ολλανδία και να παίζεις εδώ με αυτές τις συνθήκες και την ζέστη», τόνισε αρχικά ο Όλσεν και αναφέρθηκε στην ήττα από μία κατώτερη ομάδα: «Ίσως δεν καταφέραμε λόγω της ζέστης να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θα θέλαμε και κυρίως τα τρεξίματα. Η κούραση είναι μία δικαιολογία και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που θα θέλαμε, ενώ ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος με εμάς να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σε βάρος μας 2-0».

Για αυτό που περιμένει την επόμενη εβδομάδα, ο Σουηδός τερματοφύλακας είπε: «Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα και στην εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε καλύτερα στις καιρικές συνθήκες και θα είμαστε και καλύτεροι στην απόδοσή μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags