Facebook Pixel Τι γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την «σφαλιάρα» στα Γιάννινα
| 2015-08-31 00:05:00

Τι γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την «σφαλιάρα» στα Γιάννινα

Τι γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την «σφαλιάρα» στα Γιάννινα

Διαβάστε το κείμενο της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, που «εξηγεί» πώς ήρθε η ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ, αλλά και τι περιμένουν στην συνέχεια από την ομάδα...

Αναλυτικά:

Δώρα αυτοχειρίας

Αυτό το ματς στους Ζωσιμάδες θα μπορεί να αναδειχθεί ως το…ανάποδο ματς της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-1 δίνοντας δώρο δυο γκόλ και μια αποβολή στον αντίπαλο.

Μετά από τέτοιο σκορ δύσκολα μπορεί να αναλυθεί πως ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ από…πλάγιο άουτ, πως έχασε ευκαιρίες σε κενή εστία, πως αποβλήθηκε παίκτης του με δυο κίτρινες κάρτες με την μπάλα στην κατοχή της ομάδας του, πως έβαλε ένα ακόμη αυτογκόλ στην αρχή της επανάληψης κι ενώ έπαιζε…μονότερμα και πως τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τα Γιάννενα.

Ασφαλώς μπορεί κανείς να σταθεί στην αναμενόμενη ανομοιογένεια και την μνημειώδη ατυχία, όμως ο χρόνος που απομένει μέχρι το επόμενο ματς πρωταθλήματος στη Βέροια πρεπει να χρησιμοποιηθεί για ενσωματωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές και να παρουσιάσει ο Δικέφαλος στην Ελλάδα αυτό που έβγαλε νωρίς στα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Η ιστορία πάντως θα γράψει την ήττα στα Γιάννενα με γκολ των Μανιά (4′), Σάμπο (52′ αυτογκόλ), Τσάβες (81′), Βίτορ (90+) και όχι τις μοναδικές ευκαιρίες των Ζάιρο , Λέοβατς , Κόστα , Μακ , Πέλκα , Βίτορ που δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Βελλίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags