Facebook Pixel Έχετε δει την απόδοση για νίκη της Τσέλσι στο Σαββατιάτικο ντέρμπι;
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-18 17:48:00

Έχετε δει την απόδοση για νίκη της Τσέλσι στο Σαββατιάτικο ντέρμπι;

Έχετε δει την απόδοση για νίκη της Τσέλσι στο Σαββατιάτικο ντέρμπι;

Μήπως αξίζει ένα γερό ποντάρισμα ή θα πάτε με την Άρσεναλ; Σούπερ στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι της Premier League και προτάσεις για να σας πάνε ταμείο...
 

Eμφάνιση ανάκαμψης στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Τσέλσι, τελικός το Λονδρέζικο ντέρμπι, ήδη οι έντεκα πόντοι από την κορυφή είναι πάρα πολλοί. Ήττα στο Ζάγκρεμπ για την Άρσεναλ, δεν έχει πείσει ακόμα στην Πρέμιερ. Πρέπει να το πάρει το ματς η Τσέλσι, γνωστή η ηττοπάθεια του Βενγκέρ εναντίον του Μουρίνιο, θα δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία στην ανάκαμψη των «μπλε», 2,05 πληρώνει ο ασιατικός άσος -0,25, το 1,73 του άσου DNB (Stoiximan) πρόλαβε ο Βetol.

Επιτέλους εμφάνιση της προκοπής για την Τσέλσι (1-1-3), έστω και αν ο αντίπαλος δεν ήταν ισχυρός, εντός έδρας νίκη με σκορ 4-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εύκολη επικράτηση, ανώτερη η Τσέλσι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ έχασε και πέναλτι. Ξεκούρασε μερικούς βασικούς ο Μουρίνιο, εκτός βασικής ενδεκάδας έμειναν οι Τέρι, Ιβάνοβιτς, Όμπι Μίκελ, Μάτιτς και Ντιέγκο Κόστα. Μόνο ο τελευταίος αναγκάστηκε να χρησιμοποιηθεί όταν τραυματίστηκε ο Γουίλιαν, μάλιστα σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που η Τσέλσι κρατάει το μηδέν πίσω, τραγική η αμυντική της συμπεριφορά στην Πρέμιερ, έχει δεχθεί  δώδεκα γκολ σε πέντε ματς και μοιραία έχει γνωρίσει ήδη τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο κακή η εμφάνιση της, της έκανε πλάκα όμως στα μετόπισθεν ένας και μοναδικός παίκτης (χατ-τρικ Νέισμιθ), ο οποίος οδήγησε την Έβερτον στη νίκη με σκορ 3-1.

Προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος ο Μουρίνιο, δήλωσε πως δεν αισθάνεται πίεση, έκανε μάλιστα και σχετικό λογοπαίγνιο, λέγοντας πως σε πίεση είναι οι πρόσφυγες ανά την Ευρώπη και όχι αυτός. Εκτός ο Γουίλιαν (4 αγ.), μάλλον και ο Πέδρο (3 αγ.), αμφίβολος αλλά λογικά στον πάγκο ο Φαλκάο (5 αγ.). Επίστρέφει ο Όσκαρ (1 αγ.), αγωνίστηκε και σκόραρε με πέναλτι μεσοβδόμαδα.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ (3-1-1), 2-1 στο Ζάγκρεμπ από την τοπική Ντιναμό. «Φλύαρη» η υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο, εντούτοις οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25’. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στη συνέχεια, δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Ζιρού στο 40’. Προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν της ήταν καθόλου εύκολο με παίκτη λιγότερο, τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 58’, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 79’ με το Γουόλκοτ.

Στην Πρέμιερ κατάφερε να πάρει πριν μία βδομάδα την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, επικράτησε της Στόουκ με 2-0. Έπαιξε όσο χρειάστηκε χωρίς να εντυπωσιάσει, σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Γουόλκοτ 31’, Ζιρού 85’). Γενικά δεν έχει εντυπωσιάσει σε κανένα παιχνίδι της έως τώρα στο αγγλικό πρωτάθλημα, κρατιέται πάντως σχετικά κοντά στην κορυφή. Αμφίβολος ο Μερτεζάκερ (2 αγ.), δεν αγωνίστηκε στο Ζάγκρεμπ λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος, μάλλον ξανά στο κέντρο άμυνας ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ (3 αγ.), επιστρέφει στο γήπεδο που μεγαλούργησε ο Τσεχ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι (4-2-3-1): Begovic – Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta – Matic, Fabregas – Ramires, Oscar, Hazard – Diego Costa
Άρσεναλ (4-2-3-1): Cech – Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla –Ramsey, Ozil, Sanchez – Giroud (Walcott)

Προϊστορία: 7-6-4 από το 1998 και έπειτα.

Κey stat: Δεν είχε ηττηθεί πότε ο Μουρίνιο από το Βενγκέρ, πριν την ήττα στο Κομιούνιτι Σιλντ τον περασμένο Αύγουστο (7-6-1 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις).

Συμπέρασμα: Οριακή η κατάσταση στην Τσέλσι, πάση θυσία χρειάζεται το τρίποντο αν δεν θέλει να «χαιρετήσει» από τώρα το πρωτάθλημα, προέρχεται τουλάχιστον από νίκη ψυχολογίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το αντίθετο δρομολόγιο για την Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ και μέχρι στιγμής δεν ελκύει με την απόδοση της στο πρωτάθλημα. Αν και δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε η Τσέλσι, θα της δώσουμε το προβάδισμα στο ντέρμπι, δεν έχει εξαλειφθεί ακόμα το κόμπλεξ του Βενγκέρ όταν βρίσκει αντιμέτωπο τον Μουρίνιο. Στο 2,05 ο ασιατικό άσος -0,25 (Bet365), τον άσο DNB προτίμησε ο Betol (1,73 Stoiximan), πριν αυτός υποχωρήσει σε μη συμφέρουσες τιμές.

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags