Facebook Pixel Χρειάζεται κόπος και όρεξη για τα ρεκόρ, όχι βαρεμάρα!
| 2015-11-30 10:00:00

Χρειάζεται κόπος και όρεξη για τα ρεκόρ, όχι βαρεμάρα!

Χρειάζεται κόπος και όρεξη για τα ρεκόρ, όχι βαρεμάρα!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για το ρεκόρ του Ολυμπιακού και τον απόηχο της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
 

Δεν ξέρω αν είναι η Άρσεναλ που βασανίζει ήδη το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, αν και το βλέπω πολύ πιθανό, αλλά όταν δεν υπάρχει σοβαρός αντίπαλος στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα δούμε και χειρότερα παιχνίδια από τους ερυθρόλευκους στην πορεία της σεζόν.

Συνήθως οι κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού ξεκινούσαν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων οπότε και η ομάδα είχε «αδειάσει» από την υπερπροσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα, με την ΑΕΚ στους 10 βαθμούς διαφορά, τον Παναθηναϊκό στους 11 και ίσως και πιο κάτω ανάλογα με την απόφαση για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι και τον ΠΑΟΚ στους -17 (σήμερα), είναι απίθανο να μπορέσει ο καλοπροαίρετος Σίλβα να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς εντός Ελλάδος.

Με τον Αστέρα να κλείνει σωστά τους χώρους, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Κύζας για να φτάσει στο άνετο τελικά 3-1 επί του Αστέρα. Ματς το οποίο δύσκολα θα θυμάται ο οποιοσδήποτε μετά από δύο 24ωρα.

Φυσικά και όλα τα ρεκόρ είναι καλοδεχούμενα, αλλά για να συντηρηθεί το ενδιαφέρον δεν πρέπει να υπάρχει μόνο τρόπος.
Χρειάζεται και κόπος και κυρίως όρεξη.

Διότι αν εξαιρέσει κανείς τον Κώστα Φορτούνη και την όρεξη που έβγαλε για να παίξει ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι για να σβηστούν με γομολάστιχα!  

Αντίθετα, θα πρέπει να γράφει ώρες ώστε να γεμίσει πολλά μπλοκάκια ο Στραματσόνι μέχρι να αντιληφθεί τι είδους ρόστερ διαθέτει και γιατί χωρίς κλασικούς πλάγιους επιθετικούς ή αξιόλογους φουλ μπακ το 4-4-2 που επέλεξε στο Καυτανζόγλειο δεν βγαίνει ως σύστημα με καμία δύναμη.

Για τον Εσιέν και μόνο η επιστροφή του στη δράση μετά τις 31 Μαρτίου φανερώνει ότι δεν γινόταν να υπάρχουν μεγάλες αξιώσεις. Αλλά το να μείνει στο γήπεδο και στα 90 λεπτά θα πρέπει να έκανε έξαλλο τον Ζέκα, που έτρεχε για… τέσσερις!

Για το γεγονός ότι ο Μπεργκ είναι φουλ ξενερωμένος από τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας δεν χρειάζεται παρά να δει ο καθένας τις αντιδράσεις του στο γήπεδο μέσω του τηλεοπτικού φακού.

Όχι ότι ο Ηρακλής έβγαλε μάτια, αλλά την δουλειά που έπρεπε να κάνει η ομάδα του Παπαδόπουλου έγινε και με το παραπάνω, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα ματς με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ πήρε 4 βαθμούς.

Για την ΑΕΚ, τώρα ο Γιόχανσον αποδεικνύεται «λίρα εκατό», ενώ ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Τζιμπούρ φαίνεται ότι είναι ο κανονικός επιθετικός που δεν είχε τόσο καιρό η Ένωση.

Για τον Ατρόμητο τέλος, ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Κι επειδή διαθέτει υλικό που πολλές ομάδες της Λίγκας θα ήθελαν στο δικό τους ρόστερ, η λογική λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη χημεία στα αποδυτήρια. Οπότε ο Γιώργος Σπανός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags