Facebook Pixel Βόμβα! Λέτε να γίνει αυτό με Μπερμπάτοφ;
Ποδόσφαιρο
| 2015-12-01 17:54:00

Βόμβα! Λέτε να γίνει αυτό με Μπερμπάτοφ;

Βόμβα! Λέτε να γίνει αυτό με Μπερμπάτοφ;

Πολλά ακούγονται τελευταία για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος άσος δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί πλήρως στα "θέλω" του Ιγκόρ Τούντορ και της ομάδας γενικότερα και μετά την αλλαγή του στο ματς με την Καμπάλα και το γεγονός πως έφυγε κατευθείαν από το γήπεδο, δημιούργησε πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Το γεγονός πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, ενίσχυσε τα σενάρια που ήρθαν να πάρουν φωτιά με το δημοσίευμα βουλγάρικης ιστοσελίδας που κάνει λόγο για ενδιαφέρον από ομάδα της Premier League για τον 34χρονο επιθετικό.

«Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι από το μέσο της βαθμολογίας και κάτω», γράφουν οι Βούλγαροι που επίσης δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο και απλά κάνουν υποθέσεις. «Η Μπόρνμουθ ήταν μια ομάδα της Αγγλίας που έδειξε το καλοκαίρι ενδιαφέρον για τον Μπερμπάτοφ», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ η κρούση έγινε απευθείας στον Ντάντσεφ, ο οποίος ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει τόσο εύκολα έναν παίκτη τέτοιου μεγέθους και μάλιστα πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ΄σπάει το No1 των Αρβύλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags